| | |

De 7 beste websites voor kortingen voor dagjes weg 2023

Alles is duurder geworden de laatste jaren, dit geldt ook helaas voor een dagje weg. Niet alleen de entreegelden zijn gestegen of aan de hoge kant maar ook het parkeergeld, de brandstof en de eten en drinken. Gelukkig kun je op veel aspecten besparen, zoals zelf eten en drinken meenemen en op de entreegelden.

Tegenwoordig zijn er vele websites met acties, aanbiedingen en of kortingen zodat jij voordelig een dagje weg kunt. Het aanbod in deze websites is groot en om je hierbij te helpen heb ik de 7 beste website met de meeste aantrekkelijke acties en de websites zijn betrouwbaar, heel belangrijk met vele oplichtingszaken van tegenwoordig.

De websites worden uitgebreid beschreven, zodat je een goed beeld krijgt wat je kunt verwachten en in welke dagjes uit ze gespecialiseerd zijn bijvoorbeeld pretparken, dierentuinen, wellness etc.

De 7 beste website voor korting voor dagjes weg en uitstapjes.

Tripper

Bij Tripper.nl vind je zeer aantrekkelijk deals voor de beste prijs. Het aanbod is groot en wisselend je vind hier o.a. pretparken, dierentuinen, musea, restaurants, dagjes uit, wasstraten en nog veel meer. Tripper heeft een overzichtelijk website waar je tickets met een hoge korting koopt. Je krijgt de tickets via de mail.

Het aanbod wisselt regelmatig, maar het aanbod is altijd aantrekkelijk je vind hier hoge kortingen voor bekende attractieparken en grote dierentuinen maar ook kleinere dag attracties staan in het aanbod. Ook de restaurant aanbiedingen zijn zeer interessant.

Het grote voordeel is dat je geen boeking of administratie kosten betaald bij tripper.nl


Vakantieveilingen

Het grote voordeel van vakantieveilingen is dat jij zelf bepaald hoeveel jij maximaal wil betalen voor je dagje uit. Naast dagjes uit zijn er veel meer veel leuke veilingen van:

  • Dagjes uit (dierentuin, pretparken);
  • Producten (Gadgets, gebruiksvoorwerpen)
  • Beauty en Wellness (sauna’s, wellnessovernachtingen)
  • Stedentrips;
  • Bungalowparken;
  • Avondjes uit (musicals, concerten, festivals);
  • Hotels
  • Eten en drinken (restaurants, vouchers)

Het werkt als volgt na aanmelding zoek jij het product of de dienst uit waar jij van wil gaan genieten. Dan bied jij wat je er voor wilt betalen. Je kunt 1x mee bieden maar ook vaker. Als jij het hoogste bod hebt geplaatst ben jij de winnaar en kun je voor het bedrag wat jij hebt geboden (er kunnen extra kosten bij komen dit wordt duidelijk aangegeven) genieten van het dagje uit of een ander product of dienst.

Het aanbod is erg groot met duizenden veilingen per dag en ook nog eens erg wisselend!


Spaonline

Spaonline is het online boekingswebsite voor sauna´s en wellness in Nederland en België. Het aanbod bestaat uit aantrekkelijk arrangementen en aanbiedingen voor een dagje of een paar dagen wellness. Naast alleen entree kaartjes zijn er ook arrangementen met bijvoorbeeld een lunch, een diner.

Het aanbod is groot want 95% van de sauna´s zijn aangesloten bij Spaonline en dat het reserveren zeer eenvoudig is en jij de tickets via je mail ontvangt.


Dagtickets

Dagtickets is een leuke website als het gaat om kortingen en aantrekkelijke deal. Je hebt keuze uit ruim 125 tickets voor dierentuinen, musea, attractieparken en dag attracties. Je bestel bij dagtickets snel, eenvoudig, en veilig tickets.

Het aanbod van tickets zijn niet alleen voor Nederland maar ook voor dagjes uit in België, Frankrijk en Duitsland. Je hebt keuze uit vele uitstapjes van naast de standaard attractieparken, dierentuinen ook rondvaarten, wellness bezoekjes, sportactiviteiten en nog veel meer.


Ad Webwinkel

AD webwinkel is de plek om een ticket of voucher met korting te kopen van de leukste attractieparken, dierentuinen, sauna’s en hotels. AD Webwinkel kan aantrekkelijk zijn ze hebben veel tickets in de aanbieding die andere sites niet aanbieden. Daarin tegen is het aanbod wel een stuk kleiner. Zoek jij iets speciaals dan kun je hier nog wel eens slagen.

Het aanbod is heel verschillend van theater voorstelling tot workshops. Maar uiteraard ook attractieparken en dierentuinen zijn van de partij in het aanbod van AD Webwinkel. Je hoeft geen abonnement te hebben op de Algemeen Dagblad om gebruik te maken van de acties is dat niet handig?


ANWB

De ANWB staat bekend als wegenwacht, maar ANWB is zoveel meer. Naast de winkels, zijn er ook vele reisgidsen uitgebracht, ook geeft de ANWB veel informatie over reizen en uitstapjes op hun website bijvoorbeeld. ANWB heeft op de website ook vele aantrekkelijk aanbiedingen als het gaat om uitstapjes en dagjes weg.

Het aanbod is groot als het gaat om entreekaarten met korting voor attractieparken, dierentuinen, musea, rondvaarten, beurzen en evenementen. Maar ook theaterkaartjes en weekendjes weg kun je voor aantrekkelijk prijzen reserveren via de ANWB. Het in totaal om bijna 3000 uitjes.

Voor de acties moet je wel lid zijn van de ANWB zonder lidmaatschap krijg je een kleinere korting of betaal je de reguliere prijs voor de tickets en uitstapjes.


Groupon

Groupon is een website met een enorm aanbod van producten en tickets voor uitstapjes. Naast een groot aanbod met vele producten, zowel food als non-food. Als het gaat om uitjes heb je keuze uit overnachtingen, uit eten en diverse uitstapjes en activiteiten. De hotelovernachtingen zijn over het algemeen voornamelijk in het buitenland en niet de meeste populaire hotels / bestemmingen (op een paar uitzondering na).

Het aanbod om met korting of goedkoop uit eten te gaan is per regio verschillend, persoonlijk vind ik het aanbod in veel regio´s te klein en op sommige plekken zijn helemaal geen aanbiedingen.

Het beste aanbod zijn de uitjes / activiteiten. Het aanbod is door heel Nederland en heel verschillend een paar voorbeelden ervan zijn theater kaartjes, sportactiviteiten, pretparken, dierentuinen, rondvaarten en nog veel meer. De entree kaartjes via Groupon zijn wel een stuk voordelig dan rechtstreeks bij het bedrijf. De ene actie is wel aantrekkelijker dan de andere maar elke korting is mooi meegenomen.


De beste deals voor de leukste dagjes weg vind je op Tripper.nl!

Vergelijkbare berichten