De 7 leukste en handigste gadgets voor in de camper en caravan. (2022)

De caravan maar voor de camper is nog nooit zo populair geweest sinds de corona pandemie. Zelf noem ik het altijd op vakantie gaan met je huis. Alleen het huis wat je meeneemt is niet zo groot als je thuis gewend bent. Geen zolder voor vele spulletjes en gadgets. Dus wat je meeneemt moet ook handig en bruikbaar zijn.

Deze 7 gadgets die je vind op deze pagina zijn extreem handig en onmisbaar. ze maken het je vakantie makkelijker en leuker.

De gadgets zijn niet alleen handig en leuk om zelf te kopen maar ook erg leuk om te krijgen of cadeau te geven. Een uniek en waardevol cadeau

De Gadgets worden uitgebreid beschreven en om je een goed beeld te geven heb ik er nog een foto en een link van ga toegevoegd. De link geeft extra informatie zoals de waardering en de prijs. Als je op de link klikt kun je buiten het bestellen ook de recensie lezen van de gebruikers.


ACSI Campinggids 2021

Het ideale reisboek voor camperaars! Handige informatie en meer dan 12.000 geïnspecteerde campings en camperplaatsen. Waarvan 9.000 camperplaatsen in Europa, en meer dan 3.000 campings die de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren.

Je hebt niet alleen een zeer waardevolle campinggids en ontelbaar veel mogelijkheden maar je krijgt er ook nog eens een kortingskaart bij waar je in de laagseizoenen voor zeer aantrekkelijk prijzen op een camping kunt gaan staan.

Een prachtige gadgets voor jezelf en om weg te geven.


MiFi

Een mobiele wifi. Zeer makkelijk voor als je op reis bent met je camper of caravan. Je plaatst er een simkaart in met een netwerk verbinding (4g bijvoorbeeld) en je kunt diverse aparaten koppelen aan jou MiFi waardoor je altijd en overal internet verbinding hebt. Ook eventueel onder het reizen wat wil je nog meer voor de kinderen en andere passagiers.

Ja je leest het goed! Mifi is een mobiele WiFi. Dit verplaatsbare apparaatje levert een sterk WiFi signaal in je camper. Terwijl je jezelf verplaatst kun je gewoon genieten van een WiFi verbinding. 

De TP-Link M7350 is op dit moment één van de beste MiFi apparaten. Je kunt er tot 10 apparaten aansluiten en produceert een goede snelheid waarmee je ook fatsoenlijk kunt internetten, downloaden en streamen. Deze Mifi is ook nog eens draadloos te gebruiken is dat niet handig? Onmisbaar voor als je op vakantie bent met je caravan of camper.


Outdoor Douche

De meeste campers en veel nieuwe caravans hebben wel een badkamertje met een douche. Toch kan er een reden zijn dat je deze niet of nauwelijks gebruikt of gewoon graag buiten douche Tegenwoordig heb je diverse soorten outdoor douche. Je kunt de douche bevestigen aan je caravan of camper maar een boom is vaak ook een optie of iets anders.

De draagbare outdoor douche nemen vaak weinig ruimte in beslag. Wist je dat je bij een outdoor douche helemaal niet meer koud hoeft te douchen je kunt ook gewoon warm douche. De outdoor douche op warm water aansluiten of de douchezak vullen met warm water.

Wist je dat je ook speciale solar douche zakken hebt deze warmt het water voor je op als de zon er op schijnt zodat je niet ijskoud hoeft te douchen als dat geen luxe is.

De keuze is reuze voor al budgetten is er wel een geschikte oplossing hieronder vind je een aantal uitstekende outdoor douche.


Koffer barbecue

Deze handzame koffer barbecue is ideaal voor op de camping of camper standplaats. Niet alleen handig om de camping maar ook bij festivals, een dagje uit een picknick etc.

De barbecue werkt op houtskool / briketten dit geeft toch de lekkerste smaak aan het vlees. het materiaal is robuust en stevig.

Daarnaast is het ook zeer eenvoudig op te ruimen je klapt de pootjes in het je hebt een kleine koffers deze is makkelijk op te ruimen en alles dat je nodig hebt zit in de koffer. Als dat niet een super handig gadget is weet ik het ook niet meer.

Eigenlijk hoort er in elke camper en caravan een koffer barbecue.


JBL Speakers (Muziekbox)

Vroeger nam je een radio mee naar de camping dit is verleden zijn met de streamingdiensten hoeft jij niet meer na muziek en radio uitzendingen te luisteren die jij niet leuk vind. Met de mogelijkheden van tegenwoordig luister jij alleen nog naar wat jij leuk en prettig vind.

Om goed te genieten van jouw favoriete muziek is een goede box onmisbaar. En als het om box / speakers gaat is er maar 1 merk en dat is JBL

JBL Speakers zijn draadloos, handzaam, een goede accu waar je lang van kunt genieten en geven een uitstekend geluid. Je hebt verschillende JBL speakers en in verschillende prijsklasse hieronder vind je de beste modellen van dit moment in de verschillende prijs klasse


Opvouwbaar teiltje / wasbak

Een opvouwbaar teiltje en wasbak kan er handig zijn. Je kunt deze gebruiken als extra wasbak maar ook voor het buiten gebruik is het ideaal. Tegenwoordig zijn er veel diverse modellen te koop maar 1tje is wel heel handig en speciaal.

De opvouwbaar teiltje / wasbak is namelijk voor veel meer doeleinden te gebruiken. Ook als Snijplank en vergiet. Dus je kunt dit opvouwbare wonder op vier manieren gebruiken is dat niet handig? net wat je nodig hebt op de camping. Het neemt zeer weinig ruimte in en en ziet er ook nog eens goed uit.


Kampeer kacheltje

Ook als je denk ik ga alleen maar in de zomer op vakantie kan een camper kacheltje een uitkomst zijn. Wat als jij ’s avonds lekker in de voortent zit kan het hard afkoelen.

Dan is het wel prettig dat je het kacheltje kunt gebruiken om de temperatuur weer aangenaam te krijgen. Met de kacheltjes van tegenwoordig die eenvoudig in te stellen zijn heb je de temperatuur zo na jouw wens.

Uiteraard is deze ook in de camper en de caravan te gebruiken.

Er zijn veel kacheltjes te koop die speciaal voor het kamperen geschikt zijn maar een kachel die er boven uitspring is wel de Bo-Camp Keramische Kachel. Te gebruiken in 3 stand 450 / 900 / 1500 watt. Werkt op 230 volt en is zeer handzaam en compact. Daarnaast helemaal veilig met een oververhittingbeveiliging en een omval beveiliging. En niet onbelangrijk ook nog eens erg betaalbaar.


Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *