Vakantietop7.nl is een onderdeel van Handelsonderneming Ramon Kuiters en sinds 2020 heb ik diverse blogs waar wij dagelijks actief op zijn. Op de blog vakantietop7.nl vind je vele artikelen over vakantieparken, hotels, dagjes weg, reisgidsen, rondreizen en nog veel meer. De onderwerpen die de revue passeren hebben allemaal direct of indirect met je vakantie, uitstapjes en activiteiten te maken.

Ramon Kuiters

Ik ben geboren in 1983, en sinds mijn 20ste ben ik zelfstandig ondernemer, na vele verschillende bedrijven te hebben gehad ben ik mijn sinds 2020 gaan richten op affiliate marketing en het maken van blogs. Het leukste van het maken van de blogs is dat ik kan schrijven en vertellen over mijn hobby´s want naast het reizen, is het lezen van boeken, eten / drinken, koken en schaken een hobby van mij.

Contact

Handelsonderneming Ramon Kuiters
Troelstastraat 16
8331 AV Steenwijk

E:mail ramonkuiters @ icloud.com
Tel: 0681023920