|

De 7 leukste Nederlandstalige reisgidsen van Lonely planet 2023

Op onze pagina vakantietop7.nl vind je vele pagina´s over reisgidsen. Veel van deze reisgidsen zijn afkomstig van Lonely Planet. Dit is niet zonder reden, de Lonely Planet reisgidsen behoren tot de beste reisgidsen en heeft de reiziger en lezer veel te bieden.

Sinds 1973 inspireert Lonely Planet de reiziger en in de loop van de jaren zijn er vele verschillende reisgidsen uitgebracht allemaal met uitgebreide, betrouwbare en onafhankelijke reisinformatie.

In deze reisgidsen van Lonely Planet vind je de populairste, mooiste en meest zeldzame bezienswaardigheden, zodat het kiezen van de reis en de bestemming vaak net iets makkelijker wordt.

Naast landen reisgidsen zijn er ook vele reisgidsen voor activiteiten of met een speciale bestemming uitgebracht. Dit zijn bijzondere reisgidsen en vaak de enigste in zijn soort. De 7 mooiste, leukste, meeste inspirerende en beste reisgidsen van Lonely Planet heb ik voor je op een rij gezet.

Om je een goed beeld te geven heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie over de reisgids, zoals de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je ook eenvoudig de reisgids bestellen (kopen).

Lonely planet – Ultieme bestemmingen

Wat zijn de mooiste plekken op aarde volgens de experts van Lonely Planet? In deze volledig geactualiseerde uitgave van ‘Ultieme bestemmingen’ lees en beleef je het.

Met 200 nieuwe bestemmingen is dit een volledig geactualiseerde editie van de schitterende Lonely Planet-uitgave ‘Ultieme bestemmingen’. De reisexperts van Lonely Planet stelden de ultieme top 500 op met de beste plekken om naar af te reizen.

Deze 500 beste plekken omvatten zowel populaire toeristische trekpleisters als verborgen parels. De indrukwekkende lijst wordt gepresenteerd door middel van prachtige foto’s en inspirerende verhalen. Wat is absoluut hét mooiste om te zien of te beleven in de wereld?


Lonely planet – 80 Duurzame reizen

Lonely Planet – 80 Duurzame reizen beschrijft 80 schitterende reizen door Europa die je kunt maken met de trein, op de fiets of in een kajak. Compleet met kaarten en alle informatie.

Beleef Europa zonder één keer in het vliegtuig te stappen met Lonely Planet – 80 Duurzame reizen. In dit boek vind je 80 schitterende routes met de trein, op de fiets of in een kajak voor een lang weekend of een maand. Langs steden, evenementen en wonderen der natuur. Lonely Planet biedt een schat aan informatie voor mensen die duurzaam willen reizen. Inclusief routekaarten met de etappes, informatie over reizen naar en in het land, de CO2-voetafdruk en het reisbudget voor elke route.


Lonely Planet – 101 Wereldwonderen

In 101 Wereldwonderen van Lonely Planet vind je de meest verbazingwekkende plekken op deze wereld en hoe je daar kunt komen.


Mythische fietstochten in de wereld

Lonely Planet inspireert fietsers met 200 routes in alle continenten van de wereld.

Familievriendelijke uitstapjes, stedelijke trips en mythische avonturen op ongekende wegen. Allemaal illustreren ze hoe fietsen een ideale manier is om plaatsen, mensen en hun cultuur te ontdekken.


Lonely Planet – Wijnroutes Europa

In Lonely Planet Wijnroutes Europa ontdek je 40 routes door prachtige Europese wijnstreken. Met vele tips voor verblijf, activiteiten, eten en wijnproeven!

De wijnroutes van Lonely Planet voeren je van Alentejo in Portugal naar Transsylvanië in Roemenië. Ontmoet wijnmakers van de beste wijnhuizen in de verschillende regio’s en maak kennis met hun streven om de lekkerste wijn te produceren. Leer de plaats, de tradities en de mensen kennen aan de hand van de plaatselijke wijn.

Met indrukwekkende foto’s, kaarten en tips waar je goed kunt overnachten, eten en natuurlijk wijn drinken is dit boek een must-have voor iedere reis- en wijnliefhebber.


Lonely Planet – Slapen onder de sterren

Met Lonely Planet Slapen onder de sterren ontdek je de mooiste overnachtingsplekken onder de sterren – van ruige wildkampeerplekken tot luxe hutten.

In Slapen onder de sterren van Lonely Planet vind je de meest fantastische plekken in Europa om te overnachten in de natuur. De experts van Lonely Planet hebben de beste campings, wildkampeerplekken en berg- en schuilhutten in 22 Europese landen geselecteerd. Met tips en praktische informatie over het plannen van de reis, de beste periode om te gaan, hoe er te komen en uitdagende activiteiten om te ondernemen. Voor zowel de ervaren kampeerder als de beginner die de drukke stad wil ontvluchten naar een slaapplek in de wildernis.


Lonely planet – Nationale Parken van Europa

In Lonely Planet Nationale parken vind je de Europese parken met de mooiste en meest uiteenlopende landschappen. Compleet met tips, praktische informatie en schitterende fotografie.

Ontdek 60 adembenemende nationale parken in Europa met Lonely Planet. Betreed een wereld met kustdorpen op een heuveltop, bevroren arctische landschappen en uitgestrekte bergketens.

Deze prachtige kennismaking met Europa’s nationale parken bevat panoramische fotografie, originele illustraties, aanbevolen routes, belangrijke bezienswaardigheden, praktische informatie en tips. De Europese nationale parken bieden een boeiende mix van verbluffende natuur, buitengewone dieren en talloze activiteiten.


Vergelijkbare berichten