Florida
Reisgidsen en vakantieboeken
Ramon Kuiters
Reisgidsen en vakantieboeken
02/07/2024
4 min

De top 5 van de beste reisgidsen voor Florida 2024

02/07/2024
4 min

In 2000 heb ik met mijn ouders een rondreis gemaakt door Florida. Dit was een reis om nooit meer te vergeten. Florida is een staat in het zuid-oosten van de Verenigde Staten en heeft vele prachtige plekken en bezienswaardigheden.

Als jij ook en reis wil maken door Florida is een goede voorbereiding wel aan te raden. De staat is te groot en heeft te veel bezienswaardigheden om alles in één keer te bezoeken en te zien, dus er moeten keuzes gemaakt worden. En keuzes maken is het makkelijkste als je weet wat de opties zijn en de mogelijkheden.

Om je hier een beetje mee te helpen heb ik de 5 beste reisgidsen voor Florida voor je op een rij gezet en uitgebreid beschreven. Naast een officiële route beschrijving heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft veel extra informatie over de gids en via deze link kun je de reisgids eenvoudig bestellen.

Capitool reisgidsen - Florida

De Capitool Reisgids Florida helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.

Deze reisgids verdeelt Florida in acht gebieden: Miami, de Treasure Coast, Walt Disney World® Resort, Orlando en de Space Coast, het Noordoosten, de Panhandle, de Gulf Coast, en de Evergladesen de Keys. Dompel je onder in het nachtleven van Miami, maak een boottocht door de Everglades, bezoek Orlando’s pretparken of verken de paradijselijke eilanden van de Florida Keys; deze gids toont je de parels van Florida.

 • Dankzij de prachtige fotografie waan je jezelf al op je bestemming
 • In het jaaroverzicht van Florida vind je een selectie van festivals en evenementen door het jaar heen
 • Gedetailleerde plattegronden helpen je bij het vinden van de weg
 • Opengewerkte illustraties tonen het interieur van must sees, zoals Vizcaya Museum and Gardens, het Ancient Spanish Monastery en het Flagler Museum
 • Ontdek de beste restaurants, mooiste accommodaties en leukste winkels
 • Achter in de gids vind je onmisbare praktische informatie voor een ontspannen reis

Met Capitool Reisgidsen ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, met duidelijke plattegronden, prachtige foto’s en illustraties en handige tips. Met de Capitooltips geniet je van de mooiste uitzichten, maak je de beste vakantiefoto’s en ontdek je de bijzonderste plekjes. Jouw mooiste reis begint hier!

ANWB wereldreisgids - Florida

ANWB Wereld Reisgids Florida – Amerika De ANWB Wereldreisgids Florida is een compleet vernieuwd! Florida is de Amerikaanse staat van varen tussen de alligators in de Everglades, de groene weiden van Marion County en de parelwitte stranden en kleurrijke koraalriffen van de Keys. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals Orlando met al zijn pretparken en klein Havana in Miami.

De uitgebreide Florida reisgids telt meer dan 400 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een kleine atlas.

Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Florida.

Wat & Hoe Reisgids - Florida

Wat & Hoe Stad & Streek Florida, een complete reisgids, met Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten, verrassende wandelingen en veel tips voor een leuk café, bar of restaurant.

De Wat & Hoe Stad & Streek Florida gids bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Florida is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.

Florida heeft alles wat Amerika bijzonder maakt. Van de ruige Everglades tot de prachtige stranden van Florida Keys en Miami, en van filmstudio's tot het Kennedy Space Center. Bezoek steden als Orlando en Miami en ontdek de vele bijzondere plekken om iets te eten of te overnachten.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.

Trotter - Florida

 • Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters
 • Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen
 • Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter
 • Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen
 • 33 kaarten en plattegronden waarop je al onze adressen terugvindt

ANWB extra - Miami

ANWB Extra reisgids Miami – Amerika Beleef Miami met de nieuwe reisgids ANWB Extra Miami! De combinatie van talloze kleine en grote stranden, eindeloze shoppingmalls, kunst en de vele goede restaurants maakt Miami tot de perfecte bestemming voor een lekkere zonvakantie.

De compacte ANWB Extra reisgids Miami biedt naast diverse routes door de stad en veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je vakantie niet mag missen. Geniet van de pastelkleurige art deco huizen in South Beach, ga op zoek naar alligators en mangroven rond de Everglades of ga kunst kijken in het Design District downtown.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan.


Reacties
Categorieën