|

De 7 tips hoe je het beste een koffer kunt inpakken 2023

Wie kent het probleem nou niet dat je maar de helft van de bagage mee kunt nemen en dat je boven op de koffer moet zitten om deze dicht te krijgen. Deze ergernissen zijn na het lezen van deze tips meestal verdwenen. Als dit ook niet het geval is kijk dan eens naar de 3 beste koffers van dit moment. Misschien is een nieuwe koffer dan wel de juiste oplossing!

Inpaklijst

Maak voordat je de koffer in wil gaan pakken een inpaklijst. Schrijf alles op wat je denkt echt nodig te hebben op je vakantie. Check van tevoren ook even wat er al aanwezig is op je vakantie verblijf dan kun je dit ook thuis laten. Het beste kun je al een paar dagen voor het inpakken beginnen met de inpaklijst te schrijven zo kun je deze steeds aanvullen, zodat je ook echt niets belangrijks vergeet. Als je gaat inpakken streep dan af van de lijst wat je al in de koffers hebt gepakt. Het is ook handig om lijst op je telefoon te zetten dan kun je weg halen wat al in de koffer zit dat is vaak een stuk overzichtelijker. Met het afstrepen voorkom je dat je steeds in de koffer moet kijken of het al ingepakt is. Een inpaklijst voorkomt vaak stress. Althans bij ons thuis wel.


Rollen maken van je kleding

Je bent gewend om je kleding netjes op te vouwen en in stapeltjes in de koffer te leggen. Dit kost best veel ruimte en dit kan beter als je ruimte wil besparen. De tip is dan ook rol je kleding in plaats van te vouwen. Dit scheelt je niet alleen ruimte maar voorkomt ook kreukels in je kleding. Sokken kun je bijvoorbeeld ook in je schoenen doen als je extra schoenen meeneemt. Scheelt je ook extra ruimte.


Wegen

Klinkt misschien wel van spreken als je gaat vliegen dat je de koffer weegt maar toch doet niet iedereen dit. Kijk voor vertrek hoeveel kilo je zonder bij betalen mee mag nemen. Probeer er niet boven te komen dit kan namelijk flink in de papieren lopen die extra kilo’s. Wil je op vakantie veel souvenirs meenemen en producten kopen kun je overwegen om de weegschaal ook mee te nemen dit is wel weer extra gewicht. Diverse hotels hebben vaak ook wel een weegschaal of een oplossing hiervoor.


Reisverpakkingen

Grote flessen shampoo, douchegel, conditioner etc. zijn niet alleen zwaar maar nemen ook nog eens veel ruimte in. Kies voor kleinere verpakkingen deze wegen niet alleen minder je kunt ze ook makkelijker ergens tussen stoppen en iets meer opvullen qua ruimte. Je kunt ook zelf kleine navul-verpakkingen kopen. Deze kun je vaker gebruiken dit is niet alleen goedkoper op de lange termijn maar ook nog eens duurzamer.


Kies voor e-books

Een boek lezen is een favoriete bezigheid voor veel vakantiegangers. Boeken nemen vaak veel ruimte in en zijn ook nog eens vaak behoorlijk zwaar. Een goede optie zijn de e-books. Deze kun je lezen op je tablet, telefoon of er een e-reader voor meenemen. Je hoeft niets extra’s mee te nemen of een dunne e-reader i.p.v. een stapel boeken. Omdat het internet niet altijd geweldig is op vakantie kun je ervoor kiezen om de boeken thuis al op je apparaat te plaatsen. Je ziet bij steeds meer hotels ook een boekenkast waar je boeken kunt lezen en mag omruilen dit kan ook een optie zijn als je niet van e-books houdt.


Houd rekening met de terugreis

Houd rekening met de ruimte die je nodig hebt bij de terugreis. Meestal koop je wel souvenirs of andere mooie producten. Denk hier aan hebbedingetjes of kleding die extra goedkoop is.


Handbagage

Als je gaat vliegen mag je handbagage meenemen zonder hier extra voor te hoeven betalen. Wel moet je handbagage aan een bepaalde formaat voldoen en mag het niet te zwaar zijn. Je kunt dus ook bagage in je handbagage meenemen. Zelf hadden wij altijd een rugzak met minimaal 1 setje kleding voor iedereen bij ons. Mocht de koffer om welke reden dan ook niet gelijk mee kunnen zit je niet zonder kleding. Dit scheelt je tevens weer ruimte en gewicht in je koffer. Kijk voor vertrek naar de mogelijkheden van je handbagage en maak hier optimaal gebruik van.


De 3 koffers die je gezien moet hebben

Hieronder vind je 3 koffers en 1x handbagage je hebt hierboven kunnen lezen dat een grote handbagage die je mee mag nemen je extra ruimte kan opleveren in je koffer.

Globeless – handbagage koffer

Deze Globeless handbagage is slecht 2,5 kilo en heeft veel ruimte. Deze koffer mag gearandeerd mee als handbagage aan boord van 250 vliegtuigmaatschappijen. Je kunt hierdoor simpel en goedkoop extra bagage meenemen. Deze trolley neem je eenvoudig mee en hoeft je niet te dragen. De kwaliteit prijs van de Globless Handbagage is uitstekend.


TravelZ Lichtgewicht Reiskoffer 

De TravelZ lichtgewicht trolley heeft ruimte voor maar liefs 88 liter bagage. Door de aantrekkelijk prijs, lichtgewicht en enorm veel ruimte is het een geschikte koffer voor iedereen dus ook voor jou. De vier soepele zwenkwielen, dubbele handvatten en de verstelbare trekstang maken deze koffer ook zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast kun je de wielen ook nog een 360 graden draaien en loop je niet meer te klungelen met je koffer.

Het slot met cijfercombinatie zorgt ervoor dat je goederen ook nog eens veilig in de koffer liggen. Doordat de koffer van ABS materiaal is gemaakt is het slagvast en kan het een stootje hebben als er met de koffers gegooid word. Het mooie exterieur maakt het nog aantrekkelijk ook om met je koffer door de stad of op het vliegveld te lopen.

Het interiereur is luxe en fraai met de zwarte voering. Aan de ene kant van de koffer vindt je een groot afsluitbaar ritsvak en aan de andere kant handige gekruiste spanden.


SUITSUIT Fab Seventies Reiskoffer 76 cm

Deze pracht SUITSUIT reiskoffer is in verschillende kleuren leverbaar. Alle kleuren hebben iets unieks en zijn daarom ook goed terug te vinden bij de kofferband op het vliegtuig of in de bus. Deze koffer is zeer duurzaam met natuurlijk materialen. De uitstraling van de koffer geld niet alleen voor de buitenkant ook het interieur heeft uitstraling en klasse. Binnenkant linkerzijde van de binnenkant is Afgesloten met ritssluiting & 2 vakjes met ritssluiting Binnenkant rechterzijde heeft Inpakriemen.

Het de buitenmaat 76 x 50 x 28 heb je een grote koffer die een inhoud heeft van 94 liter. Dit houd in dat je voldoende ruimte hebt voor 2 of 3 weken vakantie. Ook deze koffer is voorzien van ABS materiaal slagvast en heeft een garantie van 5 jaar.

De koffer is ook nog eens voorzien van een 3 cijferige TSA-slot en heeft 4 dubbele wielen die ook nog eens 360 graden willen draaien. Dit zorgt voor extra comfort. De trekstang heeft 3 standen en de koffer is voorzien van boven en zij-handvatten. Dit heeft als voordeel dat je altijd goed de koffer kunt pakken.


Vergelijkbare berichten