vakanties
Overige vakantie + Tips
Ramon Kuiters
Overige vakantie + Tips
04/22/2024
4 min

De 7 redenen waarom je het beste kunt boeken bij Vakanties.nl in 2024

04/22/2024
4 min

Vakanties.nl is een jong en innovatief online reisbureau dat een fris en nieuw alternatief biedt voor het boeken van vakanties. Vakanties.nl, opgericht in 2017, heeft snel naam gemaakt in de reisbranche en biedt reizigers een breed scala aan opties voor hotels, vluchten en transfers. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruik van geavanceerde technologie, die een naadloze boekingservaring voor klanten mogelijk maakt. 

Vakanties.nl is gevestigd in Nederland, onder de BV van Vakanties.nl valt de de bekende recensies pagina Zoover.nl. Bij Zoover.nl kun je tegenwoordig ook gelijk vakanties boeken nadat jij de reviews over de bestemming / accommodatie hebt gelezen. 

Op deze pagina lees je waarom Vakanties.nl een uitstekende partner is voor je volgende vakantie. Waarom om je goed voor Vakanties.nl kunt kiezen leg ik op deze pagina uit. 

Groot aanbod

Met een keuze uit meer dan 10.000 accommodaties en vluchten. Je kunt kiezen uit 40 landen bij Vakanties.nl. Naast de bekende landen en bestemmingen zoals Spanje, Turkije, Egypte, Curaçao, Frankrijk etc. Vind je hier ook unieke bestemmingen en opkomende landen die ook zeker de moeite waard zijn en je enorm kunnen verrassen. 

Het assortiment is ook heel divers van de low-budget reizen tot de meeste exclusieve accommodaties, zodat er voor elk wat wils is. 

Bekijk hier het grote en aantrekkelijke aanbod van Vakanties.nl

Laagste prijs garantie

Niets is vervelende dan als je iets gekocht of geboekt hebt en je ziet exact hetzelfde elders goedkoper. Bij Vakanties.nl hoeft jij je hier geen zorgen om te maken. In de meeste gevallen is Vakanties.nl altijd de goedkoopste, mocht dit niet een keer het geval zijn, geen probleem wordt het verschil door Vakanties.nl terug betaald. Zo weet jij ook altijd dat je nooit te veel betaald voor een reis als je boekt bij Vakanties.nl 

Uiteraard zijn er wel een paar voorwaarden verbonden aan de laagste prijsgarantie. De voorwaarden zijn te lezen op de website van Vakanties.nl

Wil jij dus niet meer te veel te betalen voor je vakantie, zeker weten dat je ook eerlijke en goede prijs betaald voor je accommodatie en je reis kies dan voor zekerheid en voor Vakanties.nl.

Zelf samenstellen van je pakketreis

Een pakketreis is een reis waarbij zowel de vliegreis, het hotel als de transfer naar het hotel is geregeld. Het enige wat jij zelf hoeft te doen, is een koffer meenemen, op tijd zijn en genieten. Bij veel aanbieders ben je afhankelijk van de aanbieding en heb jij geen tot weinig keuze als het gaat om de vliegtijden en vliegtuig maatschappij. Dit is gelukkig anders bij Vakanties.nl.

Je bouwt in feite je eigen droomreis eenvoudig met het boekingssysteem van Vakanties.nl je kunt in veel gevallen zelf kiezen met welke vliegtuig maatschappij jij wilt vliegen, soms zelfs nog uit verschillende tijden. Maar ook als jij voor een transfer naar je hotel kiest, voor een huur auto of je misschien wel op eigen gelegenheid naar je hotel wilt reizen. De keuzes zijn reuze en heel eenvoudig via de website. 

Een ander groot voordeel is als jij zelf je reis samen kan stellen dat je ook niet voor verrassingen komt te staan, want je wilt namelijk geen zorgen en alleen maar genieten tijdens je vakantie. 

Bekijk hier alle reizen van Vakanties.nl en laat je verrassen

Geen boekingskosten

Vaak lijkt de reis erg goedkoop maar als je echt gaat boeken komen er vaak verborgen kosten te voorschijn ook betaal je tegenwoordig vaak boekings- of reserveringskosten. Bij Vakanties.nl heb je geen verborgen kosten maar transparante prijzen en (tijdelijk) geen boekingskosten. Hoelang tijdelijk echt is, is niet te achter halen.

 Vaak wordt het woord tijdelijk ook gebruik als extra verkoop argument om gelijk te boeken en reserveren. Dit weet ik niet maar of het nu wel tijdelijk is nog niet. Op dit moment betaal je geen boekingskosten en dat kan wel tot € 25,- schelen per boeking. 

ANVR en SGR

ANVR en SGR zijn twee belangrijke organisaties in de reisbranche die bescherming en zekerheid bieden aan consumenten en reisondernemingen. De ANVR, oftewel de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen, is de overkoepelende organisatie van ruim 650 reisorganisaties met in totaal 2200 vestigingen . De ANVR hanteert strenge kwaliteitseisen en eerlijke voorwaarden voor haar leden, zodat het geld van klanten in goede handen is en zij veilig en verantwoord kunnen reizen/

SGR, oftewel Stichting Garantiefonds Reisgelden, is een andere belangrijke organisatie in de reisbranche die bescherming biedt aan consumenten. SGR garandeert vooruitbetaalde reisgelden, wat betekent dat als een reisorganisatie in financiële problemen komt, de reis van de klant wordt voortgezet of wordt vergoed. SGR is opgericht in 1982 en geeft consumenten al ruim 40 jaar garantie op hun geboekte vakantie. 

Doordat Vakanties.nl aangesloten is bij beide organisaties heb je al klant ook zekerheid. Dit geeft extra rust en kun jij je rustig voorbereiden op je vakanties en gaan genieten als het zo ver is. 

Goede reviews / recenties van de klanten

Met ruim 800 reviews op Trustpilot en 85% van alle reviews 3 sterren of meer is het een uitstekend resultaat. Ook met de wetenschap dat mensen eerder een negatieve review plaatsen dan een positief tegenwoordig. Maar er is zeker geen gebrek aan positieve reviews. Het is altijd goed om zowel de minst positieve als de meeste positieve recensies te bekijken. Prik een beetje door de berichten heen die alleen maar negatief zijn en overdreven positief. De reviews geven vaak wel een goed beeld van het bedrijf, de diensten en de service. 

Service

Onder service kun je ook de laagste prijs garantie, de ANVR en SGR beschouwen maar ook zeker de bereikbaarheid en het mee denken met de klant. Zowel voor als tijdens en ja je vakantie kun je 7 dagen in de week in contact komen met Vakanties.nl. Die kan via de mail of via de telefoon.

Als je een vakantie hebt geboekt is Vakanties.nl zelf 24/7 beschikbaar voor vragen, problemen en calamniteiten. Dit geeft vaak een rustig en fijn gevoel als er iets is dat je contact op kunt nemen met de reisorganisatie. 

Reacties
Categorieën