De Katjeskelder Roompot
Vakantieparken
Ramon Kuiters
Vakantieparken
04/21/2024
4 min

De 6 leukste faciliteiten van vakantiepark Roompot de Katjeskelder 2024

04/21/2024
4 min

Vakantiepark Katjeskelder van Roompot is gelegen in de groene omgeving van Oosterhout. Dit prachtige vakantiepark behoort tot de mooiste vakantieparken van Roompot en dit is uiteraard niet zonder een reden. De ligging is geweldig, Oosterhout ligt centraal in Noord-Brabant waardoor er vele bezienswaardigheden en uitstapjes in de omgeving zijn. Denk hierbij aan Safaripark Beekse Bergen, De Efteling, Tilburg, Den Bosch en Breda. Maar ook Rotterdam is bijvoorbeeld goed te bereiken vanaf de Katjeskelder.

Een ander groot voordeel zijn de accommodaties die je kunt huren. Er is een grote keuze als het gaat om de accommodaties. In totaal zijn er meer dan 15 verschillende type verblijven van safaritenten tot groepsaccommodaties. Alle accommodaties bieden je veel comfort en zijn voorzien van alle gemakken. Naast het huren van een accommodatie is het ook mogelijk om met je eigen kampeerspullen te komen. Je kunt een ruime kampeerplaats huren voor een onvergetelijke vakantie.

Bekijk hier de prachtige accommodaties van vakantiepark de Katjeskelder en laat je verrassen

Bij het kiezen van een vakantiepark zijn de omgeving en de accommodaties belangrijk, maar dit geldt ook zeker voor de faciliteiten. Aan faciliteiten ontbreekt het niet bij vakantiepark de Katjeskelder. Voor deze pagina heb ik de 6 mooiste faciliteiten van het vakantiepark voor je op een rij gezet en uitgebreid beschreven.

Zwemmen 

Katjeskelder heeft niet 1 maar 2 zwembaden een overdekt zwembad genaamd Tropikat en een verwarmd buitenzwembad. Bij minder mooie dagen kun je heerlijk zwemmen in het binnenzwembad en bij mooi weer kun je uiteraard ook kiezen voor het verwarmde buitenzwembad.

Het binnenzwembad heeft een glijbaan van maar liefst 20 meter lang en ook is er een stroomversnelling. Voor de jongste gasten is er een peuterbad en zijn er boxen waar ze even kunnen uitrusten.

Het buitenbad is via het overdekte zwembad te bereiken, bij het buitenzwembad vind je een (omheind) grasveld. Als jij even geen zin hebt om te zwemmen kun je vanaf de ligweide de kinderen goed in de gaten houden en lekker zonnen. Er zijn ook diverse schaduw plekjes te vinden. Ook bij het buitenbad is er een speciaal kinderbad voor de allerkleinsten.

In de zomer kun je bij het buitenbad wel diverse drankjes, chips en ijs kopen. Zwembandjes voor de kinderen zijn gratis te leen en zwemluiers zijn te koop bij het zwembad.

Kids Club / Animatieteam 

Voor de kinderen is er een speciale club namelijk de Kids Club. Bij de Kids Club worden er diverse leuke activiteiten gehouden zoals disco, dansen, knutselen, zingen, diverse spelletjes en nog veel meer. Wat ook zeer leuk is aan de kidsclub is dat er regelmatig bezoekt komt. Koos Konijn komt geregeld langs of mee te dansen voor een knuffel en een foto.

Naast de kidsclub worden er ook diverse activiteiten voor oudere kinderen en volwassenen gehouden. Denk hierbij aan spellen, bingo maar ook aan diverse sportactiviteiten. Het animatie team zorgt voor een leuk en gevarieerd programma.

Speeltuinen

Op het hele park zijn diverse speeltuinen en speeltoestellen te vinden zodat de kinderen zich altijd goed kunnen vermaken. Tegenover de receptie vind je de grootste speeltuin, een leuke speeltuin met vele mogelijkheden voor de kinderen. Denk hierbij aan klimmen, klauteren, glijden en nog veel meer.

Naast de kidsclub is er ook nog een indoorspeeltuin. Deze speeltuin is misschien niet zo heel groot, maar wel ideaal bij slecht of koud weer. Bij de indoor speeltuin zijn er diverse tafels en stoelen zodat de ouders om hun gemakje de kinderen in de gaten kunnen houden.

Bekijk hier de laatste aanbiedingen van vakantiepark de Katjeskelder

Verhuur

Op het vakantiepark de Katjeskelder zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om het huren van fietsen of andere vervoersmiddelen. Naast fietsen kun je ook E-chopper huren. Een elektrische scooter die het verkennen van de omgeving wel heel makkelijk maakt. Ook is er ook een mogelijk om een funbike te huren (erg leuk voor de kinderen) en een bolderwagen zeer makkelijk voor het park en voor kinderen die nog niet zo ver kunnen lopen.

Uiteraard zijn er ook kinderfietsen te huur zodat je met de hele familie er op uit kunt. De fietsen en andere producten zijn tegen betaling te huur. De omgeving van de Katjeskelder leent zich uit stekend voor fietstochten. Er zijn diverse prachtige fietsenroutes in de buurt van het vakantiepark.

Sporten 

Aan andere sporten zoals zwemmen en fietsen is er ook geen gebrek op het vakantiepark de Katjeskelder. Je vind hier o.a. een sportveld waar je meerdere sporten kunt beoefenen. Wil jij liever iets anders doen, bijvoorbeeld voetballen? Dat is mogelijk, je hebt een tafeltennis tafel op het park en een leuke minigolfbaan waar jij je familie kan uitdagen.

Ook binnen zijn er diverse sporten te beoefenen, zoals bowlen en biljarten.

Dit is nog niet alles het animatie team organiseert ook regelmatig sportieve spelletje of sportwedstrijden, houd de het recreatie programma in de gaten als jij een keer lekker wil sporten.

Horeca / Winkels 

Winkels en horeca maken het vakantiepark altijd compleet en zorgen voor veel extra gemak. Zodat jij niet voor elke boodschap van het park af hoeft en je vanuit je accommodatie zo lopend naar het restaurant kan is ook ideaal.

Naast een supermarkt met alle dagelijkse boodschappen en een slijterij heb je ook een souvenirs winkeltje met leuke hebbedingetjes, cadeaus voor het thuisfront en handige dingen die je snel kan vergeten zoals zwemkleding etc.

Brabant staat bekend als bourgondisch en dat is op de Katjeskelder wel weer terug te zien. De katjes kelder heeft een restaurant en een eetcafé dus aan horeca geen gebrek. Het eetcafé heeft ook een bar voor een gezellig drankje. Bij het eetcafé / snackbar is het ook mogelijk om patat en snacks af te halen en in je vakantieverblijf te nuttigen.

Het restaurant is ook een echte aanrader als je een keer lekker uit eten wil, uiteraard is het ook mogelijk om hier te lunchen of een kopje koffie te gaan drinken.

Reacties
Categorieën