De top 6 van leukste cadeaus voor de natuurliefhebber (2022)

De natuur heeft je veel te bieden voor zowel de actieveling als de rustzoeker. Sinds de corona pandemie is de natuur bij veel meer mens geliefd geworden, er wordt steeds meer gefietst, gewandeld en dieren gespot.

Dit maakt het kopen van een cadeautje wel makkelijker. Je kunt namelijk vele leuke cadeaus komen voor de natuurliefhebbers. Voor deze pagina heb ik de 6 leukste cadeaus voor de natuurliefhebber voor je op een rij gezet.

Om je een goed beeld te geven van de cadeaus heb ik naast een productomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft nog extra informatie over het cadeau zoals de waardering en de recensies van de gebruikers. Via de link kun je het cadeau eenvoudig en snel bestellen.

Verrekijker

Een verrekijker behoort eigenlijk wel tot de basis accessoires van de natuurliefhebber en mag dus zeker niet ontbreken. Er zijn verschillende verrekijkers in verschillende prijsklasse. De verrekijker is erg afhankelijk van het gebruik ervan. Wil jij specifiek opzoek naar die zeldzame vogel of wild spotten dan heb je een andere verrekijker nodig dan als jij altijd een compact verrekijker bij je wil hebben zodat jij ook op afstand alles kunt zien.

Hieronder vind je de beter verrekijkers van dit moment in verschillende prijsklasse.


Victorinox Huntsman Zwitsers Zakmes – 15 Functies

Victorinox Original Swiss Army zakmes ‘Huntsman’ met gladde rode beschaling. Alle onderdelen zijn van roestvrij staal. Dit grote zakmes van superieure Zwitserse kwaliteit heeft de volgende 15 functies: groot mes, klein mes, kurkentrekker, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier en draadstripper, boorpriem met naaioog, sleutelring, pincet, tandenstoker, schaar, multifunctionele haak en houtzaag.

Victorinox:
Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.


MyMotion® Solar Powerbank 20000 mAh

Kan jij de dag niet doorhalen op een volle batterij? Sinds we onze telefoons voor zoveel verschillende dingen gebruiken, is een lege batterij extra vervelend. Daarom zijn wij van MyMotion Store NL met de perfecte oplossing voor je gekomen! Met deze Powerbank met zonnepanelen en een vermogen van 20.000 mAh ben jij altijd voorzien van een volle batterij waar je ook maar bent! Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken als je batterij (bijna) leeg is op jouw smartphone, tablet, e-reader of GoPro.

MyMotion® Solar Powerbank 20.000 mAh

De MyMotion® Solar Powerbank is een compacte powerbank die je altijd en overal mee kan nemen. Hij laad erg gemakkelijk op doormiddel van de bijgeleverde Micro-USB kabel en de zonnepanelen die zich op de powerbank bevinden. Deze powerbank beschikt niet over USB-C omdat dit een ouder model is en moet daarom nog opgeladen worden door een Micro-USB kabel.

Ondanks het kleine formaat van deze powerbank heeft hij wel een enorm vermogen waarmee hij jouw telefoon zeker wel minimaal 4 tot 6 keer kan opladen. De powerbank beschikt hiernaast ook nog is over een zaklamp-functie die wordt aangedreven door 2 LED-lampen die zich op de powerbank bevinden, die erg fel schijnen voor als jij zicht op iets nodig hebt. Daarom is dit de perfecte powerbank voor jou zodat jij nooit meer zonder batterij komt te zitten met veel extra handige features waar de powerbank over beschikt.

Nieuwe actie: gratis meegeleverde oplaadkabel

Als je nu een MyMotion® Solar Powerbank 20.000 mAh aanschaft krijg je een gratis 3 in 1 oplaadkabel meegeleverd bij je bestelling t.w.v €16,95! Met deze kabel kan je elke verschillende soort smartphone opladen, dit komt omdat dit een kabel is met 3 verschillende uitgangen. Het beschikt namelijk over een USB-C uitgang, een Micro-USB uitgang en een lightning uitgang. De perfecte deal dus voor bij jou powerbank, een kabel die in alle gevallen altijd goed van pas komt!

Pluspunten:

  • Een krachtige 20.000 mAh Li-Polymer batterij.
  • Zonnepanelen waarmee je de powerbank kan opladen.
  • 2 USB Outputs, waardoor je 2 apparaten tegelijk kan opladen.
  • 2x LED lampen die zorgen voor een zaklamp functie.
  • IP64 – Stofdicht en plensdicht.
  • 4 tot 6 keer je smartphone en/of andere apparaten opladen (per apparaat verschilt het aantal keer opladen i.v.m de capaciteit van het apparaat).
  • LED-indicatie lampjes voor de batterijpercentage van de powerbank.
  • Geschikt voor: smartphones (zoals van de merken Apple (Alle Iphone’s zoals de: 11,12,13), Samsung (Zoals de: s20,s21,s22), Oneplus, Huawei, Sony en meerdere merken), tablets, e-readers, co2 meter of GoPro’s.
  • De powerbank mag mee het vliegtuig in (maximum is namelijk 27.000 mAh).

De bucketlist voor natuurliefhebbers

De natuur is geweldig en dus is het geen verrassing dat veel reizen zijn gebaseerd op het spotten van zo veel mogelijk soorten in hun natuurlijke habitat. Met dit gegeven als inspiratie hebben we voor dit boek duizend fantastische, indrukwekkende dieren en planten over de hele wereld gekozen. Wanneer je zo’n avontuur wilt beleven, besef dan dat de natuur geen garanties geeft.

Tegenover elke herinnering aan de toekans in de Jungle van Guatemala en de olifanten bij Tanzaniaanse waterplaatsen staat voor mij een herinnering aan een vruchtelijke kanotocht over een troebel Hondurees meer in de hoop dat er een zeekoe te spotten of een fantastische tocht door de heuvels van India waar we heel veel gras tegenkwamen maar geen enkele tijger. En toch ben ik ook dankbaar voor die vruchteloze zoektochten.

Soorten sterven uit in een ongekend tempo en het vreselijke is dat we daar zelf verantwoordelijk voor zijn. Heel veel soorten worden met uitsterven bedreigd – of dat nu komt door het verdwijnen van hun habitat, door klimaatverandering of door vervuiling.

Ik ben in de gelegenheid geweest op zoek te gaan naar enkele van die dieren; toekomstige generaties zullen deze soorten misschien alleen nog kunnen bewonderen op foto’s, in films en in musea.

Het beste wat we nu kunnen doen om deze trend te vertragen of om te keren, is habitats en biodiversiteit op elk niveau te beschermen. We zullen minder van onze planeet moeten eisen en dus consumptie en uitstoot terugdringen, zuiniger zijn op onze directe natuurlijke omgeving en ons eventueel aansluiten bij organisaties die een bepaalde soort of een bepaald gebied beschermen. Als we allemaal doen wat binnen onze mogelijkheden ligt, slagen we er misschien in een paar soorten te behouden. Tot die tijd: geniet van wat er nu is!


Heuptas

Misschien klinkt een heuptas een beetje oubollig maar het is ontzettend handig voor zowel de wandelaar als de natuurliefhebber (vogelspotter etc). Je houdt je handen zijn en kunt op een makkelijk en prettige manier diverse belangrijke spullen mee te nemen zonder dat je met een rugtas hoeft te lopen.

Als het om heuptassen gaat zijn er vele verschillende soorten van kleine heuptasjes tot grotere modellen waar je meerder lesjes water en vele spullen in mee kunt nemen. Omdat iedereen een ander soort heuptas nodig heeft en prettig vind het ik hier onder de meeste populaire modellen van dit moment voor je op een rij gezet.


Natuurgidsen

Er zijn vele soorten natuurgidsen te koop. De natuurliefhebber wil graag meer te weten komen over de natuur en daarbij kan één van de vele gidsen zeker bij helpen. Omdat het aanbod heel divers is heb ik een aantal prachtige natuurgidsen voor je op een rij gezet. Deze gidsen zijn zeer geschikt voor thuis maar ook om mee te nemen onderweg om te kijken welke zeldzame flora en fauna je ontdekt hebt.


Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *