Limburg-Flechter-arrangement
Nederland
Ramon Kuiters
Nederland
01/21/2024
7 min

De 8 prachtige-wandel- / fiets arrangementen van Fletcher 2024

01/21/2024
7 min

Nederland is een echt fietsland maar leent zich ook perfect voor lange wandelingen. Door heel Nederland zijn er prachtige gebieden waar je uitstekend kan fietsen en wandelen. Fletcher hotel is hier goed op in gesprongen met prachtige Klavertje Vier Arrangementen. Dit zijn 4 of 5 daagse wandel of fiets arrangementen. 

Waarbij je via schitterende routes van hotel naar hotel fietst of wandelt. Elke ochtend geniet je van een ontbijtbuffet en einde van de dag kun jij smikkelen van het 3 gangen diner. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de faciliteiten het hotel. Je overnacht 3 of 4 nachten in één van de hotels van Fletcher. Tijdens je tocht hoeft jij je geen zorgen te maken over je bagage Fletcher regelt dan je bagage wat je niet nodig hebt tijdens je route bezorgd word bij het volgende hotel. De laatste wandel eindig je bij het hotel waar je auto staat. Je kunt zelf het start hotel te kiezen. 

Voor de wandeling of fietstocht ontvang je een uitgebreide wandel of fietsroute die eenvoudig te volgen is. De route leidt je langs de mooiste plekjes tussen de hotels. De afstanden met de fiets zijn uiteraard langer dan voor de wandelaar. De lengte verschilt per arrangement en per dag. Als jij je fiets niet mee wil of kan nemen kun je ook een e-bike of een e-chopper huren bij de Fletcher hotels. 

Nu je weet wat je kunt verwachten van de klavertje vier arrangementen van Fletcher is het tijd voor de 8 prachtige routes en hotels. 

Veluwe-Zuid (5 dagen)

Veluwe-Zuid is een 5 daagse fiets of wandel arrangement door het zuiden van de Veluwe. Je wandelt of fietst en overnacht op de Veluwe. De hotels waar je gaat overnacht zijn Hotel-Restaurant De Buunderkamp in Wolfheze, Hotel-Restaurant Wolfheze, Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem en Hotel-Restaurant Klein Zwitserland in Heelsum. 

Je kiest voorafgaand van je verblijf of je kiest voor het wandelen of fietsen. Beide routes zijn zo samengesteld dat je langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden komt tijdens je route. Je komt o.a. langs Kasteel Doorwerth, natuurgebied De Blauwe Kamer (een vogelparadijs), Airborne at the Bridge en verschillende mooie landgoederen. Daarnaast kun je met de fiets en wandelroute uitstekend genieten van de Veluwe, de kans is groot dat je tijdens je fietstocht of wandeling diverse wilde dieren tegen komt. 

De fietsroute die je dagelijks gaat afleggen is gemiddeld 46 kilometer en de wandelroutes zijn gemiddeld 17 kilometer lang.

Bekijk hier het prachtige arrangement en de mogelijkheden voor Fletcher Veluwe Zuid

Limburgse heuvels (5 dagen)

Het 5 daagse klavertje vier fiets- of wandel arrangement in Limburg. Je overnacht in 4 verschillende luxe Fletcher Hotels allemaal gelegen in het prachtige Zuid-Limburg. De hotels waar je overnacht zijn: Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein Kerkrade, Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg Kerkrade, Hotel-Restaurant Valkenburg en Wellness-Hotel Sittard.

Voorafgaand aan je verblijf kies je voor de wandelroutes of de fietsroutes. De fietsroute die je gaat afleggen zijn ongeveer 45 kilometer per dag, en de wandelroute zijn ongeveer 20 kilometer per dag.

De routes zijn onvergetelijk je komt namelijk langs prachtige plekken en bezienswaardigheden zoals: vele grotten, leuke plaatsen, zoals Valkenburg en Sittard, maar ook adembenemende Limburgse Heuvellandschappen. Ook een leuke en uitdagende plek is het Hellingbos. Dit is nog lang niet alles je komt ook langs het enige stuwmeer in Nederland en bij Landgoed Terworm. 

Bekijk hier het prachtige arrangement en de mogelijkheden voor Fletcher Limburgse Heuvels

De noordelijke provincies van Nederland (5 dagen)

Het Klavertje Vier Arrangement de noordelijke provincies van Nederland is een 5-daags Fiets of Wandel Arrangement met 4 overnachtingen verschillende gastvrije Fletcher hotels. Tijdens de route loop of fiets je door de 3 noordelijk provincies.

De fietsroute zijn ongeveer 48 kilometer per dag en de wandelroute is ongeveer 25 kilometer per dag. Als je kiest voor het wandelen kun je ook een deel van de route afleggen met de bus. waarbij de mogelijkheid bestaat om een deel van de route met de bus te doen.

onderweg kom je door prachtige natuurgebieden en zelfs door het Nationale Park van Dwingelderveld. Onderweg kun je genieten van hunebedden, heidevelden, pittoreske dorpjes, een radio telescoop van 25 meter meter en nog veel meer. 

Tijdens routes overnacht je in de volgende 3 hotels: Hotel-Restaurant Heidehof in Heerenveen, Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in de Bult en Landhotel De Borken in Dwingeloo. In hotel restaurant de Eese-Giethoorn overnacht je 2 nachten, maar niet achter elkaar.

Bekijk hier het prachtige arrangement en de mogelijkheden voor Fletcher Noorde provincies

Veluwe-Noord (4 dagen)

Het Klavertje Vier Arrangement Veluwe-Noord is een 4-daags Fiets of Wandel Arrangement met 3 overnachtingen in mooie Fletcher Hotels. De hotels waar je overnacht zijn: Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe in Beekbergen en Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo. In de Wispelberg overnacht je 2 nachten maar niet achter elkaar. 

Voorafgaand aan je verblijf kies je of je gaat fietsen of wandelen De fietsroute die je dagelijks gaat afleggen is gemiddeld 46 kilometer en de wandelroutes zijn gemiddeld 15 kilometer lang.

Onderweg kom je op prachtige plekken en langs mooi bezienswaardigheden zoals:  langs de Posbank, het dorpje; Loenen, Kasteel Ter Horst en andere verschillende mooie landgoederen. Uiteraard kun je de hele route genieten van de natuur en is de kans ook groot dat je oog in oog komt te staan met één van de vele wilde dieren die leven op de Veluwe. 

Bekijk hier het prachtige arrangement en de mogelijkheden voor Veluwe Noord

De Achterhoek (4 dagen)

Het Klavertje Vier Arrangement de Achterhoek is een 4-daagse fiets- of wandelvakantie waarbij je  3 keer overnacht in een luxe Fletcher hotel in de Achterhoek. Voorafgaand van de verblijf kies je voor de wandel- of de fietsroutes. De fietsroute die je gaat afleggen is ongeveer 48 kilometer per dag en de wandelroute is ongeveer 25 kilometer per dag.

In het hotel Paasberg in Lochem overnacht je 2 nachten (niet achter elkaar) en in Resort-Hotel Zutphen 1 nacht. De Achterhoek is een geliefd vakantiegebied voor de Fietser en de Wandelaar en dit is niet zonder een reden. De omgeving heeft namelijk prachtige bossen, heiden, veengebieden en alle andere bezienswaardigheden die je ook onderweg tegen gaat komen.

Bij terugkomst in het hotel kun je genieten van de faciliteiten van het hotel en van een 3 gangen Menu Du Chef. Want na inspanning hoort ontspanning. 

Bekijk hier het prachtige arrangement en de mogelijkheden voor Fletcher Arrangement Achterhoek

De Zeeuwse kust (4 dagen)

Met het 4-daagse Klavertje Vier Arrangement Zeeland fiets of wandel je van hotel naar hotel. Tijdens deze vakantie overnacht je in 3 verschillende gastvrije Fletcher hotels in de provincie Zeeland. Je overnacht in het Strandhotel Renesse, Strandhotel Haamstede en Landgoed Hotel Renesse. 

Voorafgaande van je verblijf kies je voor de wandel of fiets routes. De route in aan de Zeeuwse Kust zijn het kortste routes vergeleken met de andere arrangement dus er is veel tijd voor ontspanning en het bezichtigen van bezienswaardigheden. De fietsroute die je gaat afleggen is ongeveer 25 kilometer per dag en de wandelroute is ongeveer 8 kilometer per dag.

Wat je van de routes kan verwachten buiten de duinen, de stranden en de zee is. Mooie bossen, dorpjes, vlaktes en vele bezienswaardigheden. Zo heb je de mogelijkheid de Caissons te beklimmen, het spotten van zeehonden en te genieten van de authentieke kastelen!

Bekijk hier het prachtige arrangement en de mogelijkheden voor

Het Gooi (4 dagen)

Het Klavertje Vier Arrangement is een 4-daags Fiets of Wandel Arrangement het Gooi is een prachtige route waarbij je van  hotel naar hotel wandelt of fietst. Je overnacht in 3 mooie Fletcher hotels in het Gooiland. 

De Hotels waar je in overnacht zijn: Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam in Loosdrecht, Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen en Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest. Voorafgaand aan je verblijf kies je voor de wandel- of fietsroutes.  

De fietsroute die je gaat afleggen tijdens de vakantie is maximaal 49 kilometer per dag lang. De wandelroute is maximaal 25 kilometer per dag, maar je hebt de mogelijkheid om een deel van de route af te leggen met de bus. 

Tijdens de routes kom je door de prachtige natuur van ´t Gooi. Je komt  door mooie bossen en langs plassen maar ook door luxe villa wijken, je krijgt de mogelijkheid om te winkelen in Bussum en onderweg kom je vele bezienswaardigheden tegen.  

Bekijk hier het prachtige arrangement en de mogelijkheden voor Fletcher Het Gooi Arrangement

Brabant (5 dagen)


Het Klavertje Vier Arrangement Brabant is een 5-daags Fiets of Wandel Arrangement. Je overnacht in 4 verschillende luxe Fletcher Hotels in de provincie Brabant. Voorafgaand aan je verblijf kun je kiezen bij welk hotel je wilt starten en of je kiest voor het wandelen of fietsen.  

De fietsroute die je gaat afleggen is ongeveer 44 kilometer per dag, en de wandelroute is tussen de 16 en 26 kilometer per dag. Je overnacht tijdens je reis in de volgende 4 Fletcher hotels: Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk, Hotel-Restaurant Waalwijk, Hotel-Restaurant Prinsen in Vlijmen en Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch in Rosmalen. 

Onderweg kom je onder andere door het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Kun je genieten van Den Bosch, en Oud Heusden. Uiteraard kom je ook op veel meer mooie plekken in de natuur en bij diverse bezienswaardigheden zoals de Sint Jans Kathedraal.

Bekijk hier het prachtige arrangement en de mogelijkheden voor Fletcher Brabant Arrangement

Reacties
Categorieën