De Jong Intra
Overige vakantie + Tips
Ramon Kuiters
Overige vakantie + Tips
02/07/2024
5 min

De 5 beste reisorganisaties voor je vakantie naar Canada (2024)

02/07/2024
5 min

Canada wordt gezien als één van de mooiste landen van de Wereld. Het is dan ook geen wonder dat Canada geliefd is als het om vakanties gaat ondanks de afstand en vaak duurdere reizen. Als een goede reis naar een ver land maakt is een goede voorbereiding zeer belangrijk. Je wilt niet alleen voor een vakantieland kiezen dat bij je past maar je wil ook niet de mooiste bezienswaardigheden en plekken missen. 

Een goede reisorganisatie kan je hier bij helpen. In de meeste gevallen hebben de reisorganisatie als mooie reizen voor je samengesteld of kunnen een reis samen met jou samenstellen die voldoet aan jouw wensen pakket. Een goed aanbod is belangrijk maar ook de betaalbaar en de service. 

Om je hier een beetje mee te helpen heb ik voor Canada de 5 beste reispartner (reisaanbieders) voor je op een rij gezet. De reisorganisatie worden uitgebreid beschreven en ook worden en tips gegeven betreft de reis naar Canada. De top 5 van reisaanbieders is heel divers zowel vakanties op 1 locaties als voor mooie rondreizen passeren de revue. 

Canada Plus

Canada Plus is een onderdeel van Aeroglobe International en is al ruim 20 jaar toonaangevend specialist in verre reizen zoals naar Canada. Kenmerken van Canada Plus is dat het een ster is in het samenstellen van prachtige reizen. De reizen worden aangeboden met de beste service tegen lage prijzen. Het ruime aanbod van Canada Plus maakt het boeken extra interessant. 

Het aanbod zijn autoreizen, treinreizen en groepsreizen. De autoreizen zijn individuele reizen, terwijl de treinreizen en groepsreizen in groepsverband zijn met een reisleider. Bij alle 3 reizen kom je op de mooiste plekken van Canada. 

Bij een vakantie naar Canada krijg je meteen een vraag kies je voor Oost of West Canada. Beide delen van Canada zijn prachtig en hebben je veel te bieden. De groepsreizen van 9 dagen door Oost of West Canada van Canada Plus zijn ook een echte aanrader. Maar kijk ook zeker eens naar de reizen in het noorden / Alaska. 

Bekijk hier het prachtige aanbod van Canadaplus voor Canada

Sawadee

Sawadee is de specialist als het gaat om avontuurlijke rondreizen en heeft fantastische en bijzondere reizen in het assortiment. In totaal worden er meer dan 250 reizen aangeboden de keuze voor Canada is helaas niet zo groot als bij veel andere aanbieders maar de reizen die worden aangeboden zijn het neusje van de zalm. 

De reizen van Sawadee zijn door deskundigde specialisten samen gesteld en er is tijdens de reis veel aandacht voor duurzaamheid. Ook is de individuele vrijheid tijdens de groepsreizen een belangrijk element die zorgt er voordat je ook zelf nog prachtige dingen kan ontdekken en bekijken. 

In 2017 en 2018 heeft Sawadee niet voor niets de award gewonnen voor Nederlands beste Aanbieder van Avontuurlijke Reizen. Dit zie ook echt terug in de reis kijk maar na de Groepsrondreis Canada West Hoogtepunten van 18 dagen. Dit is een pareltje.

Bekijk hier het prachtige aanbod van Sawadee voor Canada

TUI

TUI.nl is één van de bekendste reisorganisaties, naast een groot aanbod van hotels, hebben ze ook exclusief aanbod en eigen vliegtuigen om je snel en goedkoop op de bestemming te brengen. Het aanbod is heel divers van TUI van sportreizen tot christelijke reizen van wintersport tot verre bestemming maar ook voor hotels in Nederland kun je terecht bij TUI. 

De website is zeer overzichtelijk dit maakt het reserveren online extra prettig. Ook wordt er veel informatie gegeven over de reis, en de bij de groepsreizen wordt het dagprogramma uitgebreid beschreven zodat je precies weet waar je aan toe bent en welke bezienswaardigheden je gaat bewonderen. 

Als het om Canada gaat heeft TUI ook een uitgebreid aanbod meer dan 15 reizen worden er aangeboden naast prachtige rondreizen door Canada, worden er ook cruise reizen aangeboden waar ook Canada een grote rol bij speelt. 

Rondreis Spectaculair West-Canada is een echte aanrader, Tijdens de groepsreis wordt je begeleide door een Nederlands sprekende gids en maakt je nog een tocht met de Ferrycruise 'Inside Passage'.  Dit is een 18 daagse reis waar je op de mooiste plekken van West-Canada komt. 

Bekijk hier het prachtige aanbod van Tui voor Canada

333 Travel

333 Travel is misschien niet bij iedereen bekend maar je spreekt hier wel over een specialist als het gaat om verre reizen. Met ruim een 9 als het gaat om klantentevredenheid kun je haast niet meer om 333 Travel heen. 

De reizen worden door een deskundig team samengesteld, aan alles is gedacht als het gaat om de reis zo wordt je bijvoorbeeld vervoert met mini-busjes die voorzien zijn van Wifi (erg belangrijk tegenwoordig). Dit is maar 1 voorbeeld van je onbezorgde vakantiereis. 

Maatwerk is ook een belangrijk onderdeel van 333 Travel zodat jij de reis van je dromen kan realiseren met behulp van 333 Travel. Het aanbod van de reizen ondanks dat 333 Travel veel aan maatwerk doet is enorm. Dit geldt ook zeker voor Canada. 

Naast georganiseerde groepsreizen heb je ook een mogelijk om eenvoudig zelf je rondreis samen te stellen met de bouwstenen. Ook kun je makkelijk een auto huren zodat je op eigen houtje Canada kan verkennen. In combinatie met de bouwstenen kun je eenvoudig kiezen welke bezienswaardigheden jij wil bezoeken. Een rondreis met alle vrijheid van keuzes. 

Ook is het mogelijk om een wintersport vakantie te reserveren via 333 Travel. 

Bekijk hier het prachtige aanbod van 333 Travel voor Canada

De Jong Intra

Misschien niet de reisaanbieder waar je meteen aan denkt als het gaat om een rondreis of een vakantie naar Canada. Maar het zou je verbazen De Jong Intra is een specialist als het gaat om georganiseerde rondreizen ook bij verre bestemmingen zoals Canada. De Jong Intra werkt met deskundige reisgidsen en ervaren chauffeurs die je de mooiste plekjes van Canada laten zien en je er ook alles over kunnen vertellen. 

De rondreizen zijn met zorg samengesteld zodat je ook echt op de mooiste plekjes terecht gaat komen. Naast georganiseerde rondreizen met gegarandeerd vertrek kan de Jong Intra je nog veel meer bieden. 

Maatwerk is ook één van de mogelijkheden bij de Jong Intra. Je kan op deze manier je eigen droomreis eenvoudig realiseren met behulp van de Jong Intra. Ook is het mogelijk om Fly-drive reis te reserveren bij de Jong Intra. Je reserveert dan een vliegticket en een huurauto waar mee je een prachtige rondreis kunt maken. 

De Jong Intra heeft al 3 prachtige rondreizen voor je samen gesteld die je op eigen tempo kunt gaan meemaken. Een individuele rondreis heeft veel voordelen je kunt zelf bepalen waar je stopt en hoelang je op een bepaalde plek verblijft.  

Bekijk hier het prachtige aanbod van De Jong Intra voor Canada

Reacties
Categorieën