Spaans Leren
Reisgidsen en vakantieboeken
Ramon Kuiters
Reisgidsen en vakantieboeken
02/01/2024
5 min

De top 7 van de beste taalgidsen om Spaans te leren 2024

02/01/2024
5 min

Hoewel je met Engels in veel landen kan redden vooral op toeristische plekken. Toch kan het handig zijn als je een woordje Spaans kan als je op vakantie gaat naar een land dat Spaanstalig is. Want er wordt niet alleen Spaans gesproken in Spanje maar ook in veel andere landen zoals in de meeste landen van Zuid-Amerika. Maar ook in diverse landen in Centraal Amerika en in  bepaalde streken van de Verenigde staten wordt veel Spaans gesproken. 

Een woordje Spaans leren is zeker niet overbodig en kan je ook helpen tijdens je vakantie. 

Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan na de 7 beste taalgidsen voor de Spaanse taal. Naast vakantie woordenboeken vind je ook snel cursussen Spaans zodat je in een paar weken je verstaanbaar kan maken in het Spaans en ook kan begrijpen wat je verteld wordt. 

Om je een goed beeld te geven van de boeken wordt er naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft veel extra informatie over de taalgids zoals de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je de taalgids snel en eenvoudig bestellen. 

Snel en vlot Spaans leren spreken en begrijpen

U zou graag Spaans spreken, maar hebt niet veel tijd om het te leren? Maar u hebt een hekel aan saaie handboeken? U wilt snel resultaat boeken? Herkent u zich in deze vragen, dan is dit het ideale boek voor u!

Dankzij de nieuwe studiemethode die dit boek hanteert, hoeft u gedurende zes weken slechts 35 minuten per dag te studeren. Aan het eind van de cursus kent u voldoende woordenschat en zinsconstructies om de Spaanse taal vlot te gebruiken en te verstaan. 

Zo kunt u bij zakelijke besprekingen of op reis in Spanje moeiteloos uw zegje doen! 

Wat maakt dit boek zo bijzonder? 

  • U leert veelgebruikte, dagdagelijkse woorden en zinnen 
  • De Flitskaarten achter in het boek helpen u om spelenderwijs de woordenschat onder de knie te krijgen 
  • U hoeft zich niet door ingewikkelde grammaticaregels te worstelen. Enkel de beginselen van de spraakkunst worden op humoristische wijze uitgelegd en in uiterst eenvoudige bewoordingen. 
  • Vanaf de eerste week spreekt u meteen zelf een mondje Spaans!

Culinair Reiswoordenboek Spaans

Wil je eindelijk weleens weten wat je bestelt in je favoriete vakantierestaurant? Goed nieuws! Naast de smakelijke Reiskookboeken om zelf te kokkerellen, stelde Onno Kleyn nu deze handige culinaire woordenboekjes Frans, Spaans en Italiaans samen voor op reis. 

Praktische hoofdstukken over restaurants en streekspecialiteiten vullen de boekjes aan.

  • Informatief en handig voor op reis
  • Goedkope boekjes in praktisch formaat
  • Met illustraties

10 minuten Spaans per dag

In 10 minuten per dag uw kennis van het Spaans ophalen met oefeningen over woordenschat en grammatica. Inclusief oplossingen en uitleg van de stof.

Doelgroep: Beginners met een basiskennis van de taal en halfgevorderden.

De boekjes bieden meer dan 70 rechterpagina's met afwisselende oefeningen over woordenschat en grammatica. Op de volgende pagina vindt u de oplossingen, en een uitleg van de stof, zodat u begrijpt waarom uw antwoorden juist of onjuist waren. Elke oefening is in slechts 10 minuten te maken. Zo is er altijd wel een moment om even met de taal bezig te zijn.

De makkelijkere oefeningen worden gemarkeerd met één sterretje: * De wat moeilijkere oefeningen met twee sterretjes: ** U herhaalt en oefent met deze boekjes verschillende onderdelen van de taal: grammatica, woordenschat, conversatie. 

Ook krijgt u informatie over land en volk.De oefenvormen zijn zeer divers: invuloefeningen, combinatieoefeningen, woordzoekers, woordslangen, kruiswoordpuzzels en meerkeuzevragen. De vele, kleurrijke illustraties ondersteunen het didactisch concept van het boek.

Wat & Hoe taalgids - Spaans

Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen, een overzichtelijke woordenlijst en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie.

Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Spaans lukt het allemaal.

De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. De Taalgidsen zijn samengesteld in samenwerking met Van Dale.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Taalgids is een onmisbare hulp voor wie een taal probeert te begrijpen en te gebruiken.

ANWB taalgids - Spaans

ANWB Taalgids Spaans
Maak je verstaanbaar in elk Spaanstalig land met de compacte ANWB Taalgids Spaans!

Zo'n 235 miljoen mensen spreken Spaans. Wanneer we het over Spaans hebben, bedoelen we eigenlijk het Castiliaans, slechts één van de vier talen die in Spanje worden gesproken. In deze gids wordt Castiliaans gehanteerd, een taal die niet alleen officieel is in Spanje, maar ook bijna heel Latijns-Amerika. Met de ANWB Taalgids Spaans op zak wordt communiceren in Spaanstalige landen een stuk gemakkelijker.

In de gids komen de volgende categorieën aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen, toerisme. Ook is er de uitgebreide culinaire woordenlijst 'Weet wat je eet', zodat je altijd weet wat er op je bord ligt. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Spaans en Spaans-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Spaans is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Pools en Portugees.

Wat & Hoe taalgids - Spaans Latijns-Amerika

Wat & Hoe Taalgids Spaans Latijns-Amerika is de beste tolk voor op reis. Met zo'n 4000 woorden en handige zinnen, een overzichtelijke woordenlijst en een beknopte grammatica leer je snel de taal.

Wat & Hoe Taalgids Spaans Latijns-Amerika is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Spaans Latijns-Amerika lukt het allemaal.

De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. De Taalgidsen zijn samengesteld in samenwerking met Van Dale.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Taalgids is een onmisbare hulp voor wie een taal probeert te begrijpen en te gebruiken.

Taalkwartet - Taalkwartet Spaans

Scala Leuker Leren Taalkwartet Spaans

Op een leuke en speelse manier de Spaanse Taal leren leuk om je voor te bereiden op je vakantie maar uiteraard ook leuk tijdens je vakantie. 

Wist je dat dit ook een leuk cadeau is voor iemand die gek is op Spanje of op vakantie gaat naar Spanje! 

Reacties
Categorieën