333 Travel
Overige vakantie + Tips
Ramon Kuiters
Overige vakantie + Tips
01/29/2024
5 min

De 5 beste reisorganisaties voor reizen naar Zuid-Afrika 2024

01/29/2024
5 min

Zuid-Afrika behoort tot één van de mooiste landen van de wereld. Bij Zuid-Afrika wordt meteen naar Natuurparken / Nationale Parken gedacht en aan Safari reizen, als het om de natuur en safari gaat springt Zuid-Afrika er ook bovenuit maar het land heeft je nog veel meer te bieden. Wacht dacht je van de mooie steden, cultuur en tradities, de vele bezienswaardigheden en de prachtige stranden.

Als je van alles wat wil proeven en beleven is een rondreis echt een aanrader. Er zijn verschillende soorten rondreizen, groepsreizen maar ook individuele reizen met een de camper of met bijvoorbeeld de auto. Er worden vele verschillende soorten rondreizen aangeboden door vele aanbieders. Dit komt ook omdat de reizen populair en geliefd zijn.

Maar welke van de aanbieders als het gaat om vakanties en rondreizen is nu het meest geschikt voor Zuid-Afrika? Om hier antwoord op te geven heb ik de 5 beste reisorganisaties en aanbieders van Zuid-Afrika reizen voor je op een rij gezet. De organisaties en aanbieders worden uitgebreid beschreven.

Afrika Plus

Afrika Plus is een onderdeel van Aeroglobe International en is al ruim 20 jaar toonaangevend specialist in verre reizen zoals naar Afrika. De rondreizen die worden aangeboden door Afrika Plus zijn het neusje van je zalm. Naast een prachtige rondreis kun je ook nog genieten van de beste service tegen een lage en betaalbare prijs. Afrika Plus bied reizen aan in verschillende landen in Afrika het grootste aanbod van reizen is in Zuid-Afrika.

Het aanbod van reizen naar Zuid-Afrika bestaan uit autoreizen, camperreizen en groepsreizen. De autoreizen en camper reizen zijn individuele reizen, terwijl de groepsreizen in kleine groepsverband zijn met een reisleider. Bij alle 3 reizen kom je op de mooiste plekken van Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika is een veelzijdig land die zie je ook zeker terug in rondreizen die worden aangeboden voor Afrika Plus. Bij alle rondreizen speelt de natuur en cultuur een grote rol. De Autoreizen zijn over het algemeen het goedkoopste, maar dit betekend niet dat de reizen minder mooi zijn, ook bij de autoreizen is het aanbod indrukwekkend.

Bekijk hier de mogelijkheden en de reis van  AfrikaPlus voor Zuid-Afrika

Afrika reis op maat

De naam Afrika reis op maat zegt het eigenlijk al, deze reisorganisatie is specialist in persoonlijke reizen op maat naar Afrika. Het gaat om de landen Namibië, Botswana en Zuid-Afrika. Misschien wel het grootste voordeel van Afrika reis op maat is dat de reisspecialist in Kaapstad is gevestigd en je dus ook tijdens de reis goed kan ondersteunen en het land dus ook echt goed kent.

Het bedrijf wordt gerund door Nicole, Anita en enthousiaste medewerkers. Buiten dat Afrika Reis op Maat Zuid-Afrika op het duimpje kent weet waar alle mooie plekjes zijn (ook de minder bekende bezienswaardigheden en parels van locaties), de beste hotels en horecagelegeheden weet te vinden, is de reisorganisatie ook bezig met duurzaamheid.

Met duurzaamheid wordt zeker rekening gehouden bij het samenstellen van de reis. Denk hierbij aan lokale gidsen en chauffeurs, maar ook verantwoord vervoer, kleinschalige hotels en liefdadigheidsprojecten

Het leuke van Afrika reis op maat is dat er naast maatwerk zoals je eigen droomreis ook al prachtige rondreizen zijn geselecteerd. De reizen zien er niet alleen prachtig uit maar zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Bij de voor geselecteerde reizen zitten ook diverse familierondreizen ideaal voor gezinnen met kinderen.

Bekijk hier de mogelijkheden en de reis van Afrika reis op maat voor Zuid-Afrika

Djoser

Sinds haar eerste rondreis ruim 35 jaar geleden is Djoser uitgegroeid tot een specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke groepsreizen op diverse plekken te wereld. Ook in Zuid-Afrika bied Djoser diverse reizen aan. Met 6 reizen is het aanbod misschien niet zo groot als bij andere aanbieders, Djoser is echt gericht op kwaliteit i.p.v. kwantiteit en dat is goed terug te zien.

Ook tijdens de reis zie je dit steeds terug, je slaapt in goede hotels vaak voorzien van een zwembad, je reist met een kleinere groep in uitstekende busjes en een deskundige reisleiding.

Het leuk aan de rondreizen van Djoser is dat veel van de rondreizen gecombineerd worden met andere landen en je dus niet alleen de prachtige bezienswaardigheden in Zuid-Afrika te zien krijgt maar ook in de omliggende landen. Hoewel de reizen gefocust zijn op Zuid-Afrika pak je de mooiste plekken en pareltjes ook van de andere landen.  Het belangrijkste is dat je een onbezorgde vakantie tegemoet kan waar waar alles tot in de puntjes is geregeld door Djoser.

Bekijk hier de mogelijkheden en de reis van voor Zuid-Afrika

Bekijk hier de 6 prachtige rondreizen door Zuid-Afrika van Djoser Reizen. 

333 Travel

333 Travel is misschien niet bij iedereen bekend maar je spreekt hier wel over een specialist als het gaat om verre reizen. Met ruim een 9 als het gaat om klantentevredenheid kun je haast niet meer om 333 Travel heen.

De reizen worden door een deskundig team samengesteld, aan alles is gedacht als het gaat om de reis zo wordt je bijvoorbeeld vervoert met mini-busjes die voorzien zijn van Wifi (erg belangrijk tegenwoordig). Dit is maar 1 voorbeeld van je onbezorgde vakantiereis.

Maatwerk is ook een belangrijk onderdeel van 333 Travel zodat jij de reis van je dromen kan realiseren met behulp van 333 Travel. Het aanbod van de reizen ondanks dat 333 Travel veel aan maatwerk doet is enorm. Dit geldt ook zeker voor reizen naar Zuid-Afrika.

Het aanbod van individuele reizen is zeer groot, denk hierbij aan fly & Drive reizen. Maar het is ook eenvoudig om zelf je droomreis samen te stellen met de bouwstenen die worden aangeboden door 333 Travel. De bouwstenen zijn excursies voor een dag maar kunnen ook meerdaagse tours zijn. Via de bouwstenen kun je heel eenvoudig je eigen reis samen stellen en alleen de plekken bezoeken die jij graag wil zien.

Vind jij het lastig om zelf een reis samen te stellen 333 Travel wil je hier met alle liefde mee helpen ook is het mogelijk om te kiezen voor één de reizen die worden aangeboden door 333 Travel.

Bekijk hier de mogelijkheden en de reis van 333 Travel voor Zuid-Afrika

TUI

TUI.nl is één van de bekendste reisorganisaties, naast een groot aanbod van hotels, hebben ze ook exclusief aanbod en eigen vliegtuigen om je snel en goedkoop op de bestemming te brengen. Het aanbod is heel divers van TUI van sportreizen tot christelijke reizen van wintersport tot verre bestemming maar ook voor hotels in Nederland kun je terecht bij TUI.

De website is zeer overzichtelijk dit maakt het reserveren online extra prettig. Ook wordt er veel informatie gegeven over de reis, en de bij de groepsreizen wordt het dagprogramma uitgebreid beschreven zodat je precies weet waar je aan toe bent en welke bezienswaardigheden je gaat bewonderen.

Als het om Zuid-Afrika gaat heeft TUI ook een uitgebreid aanbod met 10 reizen worden er aangeboden. Het aanbod is heel divers van reizen in het noorden tot het zuiden maar ook speciale familierondreizen. De ruime keuze zorgt er voor dat er voor iedereen wel een geschikt reis te boeken is met Tui.nl

Bekijk hier de mogelijkheden en de reis van Tui Reizen voor Zuid-Afrika

Reizen Zuid-Afrika

Reacties
Categorieën