|

De 7 aantrekkelijkste last-minute aanbieders voor 2023

Toen het internet nog niet zo populiar en bekend was, ging mensen met hun koffer na Schiphol opzoek na een prachtige last-minute vakantie naar de zon. Tegenwoordig kun je vanuit een makkelijk stoel eenvoudig de last-minutes vakanties opzoeken op het internet. Het aanbod is groot last minutes aanbiedingen waar welke reisaanbieders of websites hebben nu de meest aantrekkelijke aanbiedingen?

Om je een beetje te helpen als het gaat om last-minutes aanbiedingen heb ik een top 7 gemaakt van de beste aanbieders van last-minute vakanties. Om je een goed beeld te geven vertel ik meer over de aanbieders en de last-minutes aanbiedingen en waarom deze juist zo aantrekkelijk zijn. Dit allemaal om je een goed beeld te geven van de beste en meest aantrekkelijke aanbiedingen.

Vakantiediscounter.nl

Als je de website voor het eerst bekijkt weet je niet wat je ziet. Een vrolijkheid aan kleuren en vele foto’s ondanks de entertainment blijft het wel overzichtelijk en prettig naar te kijken. Naast de foto’s en aantrekkelijk reizen en aanbiedingen geeft de site ook veel informatie denk hierbij aan de voordelen, weerberichten en nog veel meer.

Sinds 2000 is de VakantieDiscounter het online reisbureau waar je terecht kunt voor de beste vakantie aanbiedingen. VakantieDiscounter heeft niet alleen een overzichtelijke website, het boeken gaat ook zeer eenvoudig zonder verborgen kosten je weet meteen waar je aan toe bent als je de prijzen ziet.

Het aanbod is groot en divers met ruim 15.000 accommodaties moet er een aantrekkelijk aanbieding tussen zitten waar jij vrolijk van wordt. Vakantiediscounter heeft niets voor niets de Zooaward gewonnen voor de populairste online reisbureau.

Als het om last-minutes gaat en scherpe aanbiedingen zit je goed bij Vakantiediscounter.nl. Het hele jaar door zijn er aantrekkelijk last-minutes reizen naar verschillende bestemmingen van stedentrips tot zonvakanties zodat iedereen een geschikt vakantie kan vinden voor een spotprijs.


Prijsvrij

Veel kleur en een drukke website met veel kleine links en teksten die dicht op elkaar staan. Ondanks alles blijft het wel overzichtelijk als het om de reizen gaan. De last-minutes zijn heel duidelijk per dag staat de meest aantrekkelijk prijzen zodat je snel kunt zien welke aantrekkelijk reis je deze week nog kunt reserveren bij Prijsvrij.

Naast een agenda met last-minutes per datum vind je ook de goedkoopste last-minutes per land. Dus veel mogelijk en overzichten als het om last-minutes vakantie gaan.

Het aanbod is groot (van verre zon vakanties tot aan wintersport en alle er tussen in). De last-minutes vakantie zijn vaak de vakanties naar de zon. Ben jij op zoek naar een goedkope last-minute in een prachtige accommodatie dan zou ik zeker eens bij Prijsvrij kijken.


TUI

TUI een bekende naam als het gaat om vakantie en vliegtickets. De website van Tui is gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk. Het aanbod is groot en lijkt elk jaar grote en mooier te worden. TUI staat bekend om de goede service en heeft ook veel exclusieve reizen en hotelketens die alleen via TUI te reserveren zijn.

Als het om last-minutes gaat zijn er veel keuze om te zoeken naar jouw last-minute reis. Je kunt zoeken wanneer je wil vertrekken binnen een week, 2 weken of 3 weken. Welk bedrag je maximaal wil betalen voor je reis per persoon en niet onbelangrijk om welke vakantie het gaat of alleen een vliegticket.

Het aanbod is groot zoals ik al eerder vermeld hebt, dit geldt ook zeker voor de last-minutes en de prijzen zijn goed en zeker concurrent met de low-budget aanbieders.


Corendon

Corendon is een echte prijsvechter, dit is op de website goed te zien. Op de website staan veel aanbiedingen, ondanks de drukke website is het wel overzichtelijk. De aanbiedingen zijn vaak erg aantrekkelijk, dit komt ook mede door de eigen vliegtuigen en accommodaties.

Toch kan het financieel gunstig zijn om niet voor de aanbiedingen te gaan maar te kiezen voor de last-minutes die Corendon aanbied. Vooral de keuzes maakt het makkelijk om een goede last-minutes te vinden die geschikt is voor jouw. Je kunt kiezen om morgen te vertrekken, binnen 3 dagen of bijvoorbeeld met een paar weken.

De Last minutes aanbiedingen zijn voornamelijk zonvakanties. Als je op zoek bent naar een zonvakantie dan is Corendon een echte aanrader om eens te bekijken. Corendon is ook een goede partner voor verre reizen buiten Europa.


Vakantieveilingen

Het grote voordeel van vakantieveilingen is dat jij zelf bepaald hoeveel jij maximaal wil betalen voor je dagje uit of een vakantie. Naast dagjes en vakanties uit zijn er veel meer veel leuke veilingen van:

  • Dagjes uit (dierentuin, pretparken);
  • Producten (Gadgets, gebruiksvoorwerpen)
  • Beauty en Wellness (sauna’s, wellnessovernachtingen)
  • Stedentrips;
  • Bungalowparken;
  • Avondjes uit (musicals, concerten, festivals);
  • Hotels
  • Eten en drinken (restaurants, vouchers)

Het werkt als volgt na aanmelding zoek jij het product of de dienst uit waar jij van wil gaan genieten. Dan bied jij wat je er voor wilt betalen. Je kunt 1x mee bieden maar ook vaker. Als jij het hoogste bod hebt geplaatst ben jij de winnaar en kun je voor het bedrag wat jij hebt geboden (er kunnen extra kosten bij komen dit wordt duidelijk aangegeven) genieten van het dagje uit of een ander product of dienst.

Het aanbod is erg groot met duizenden veilingen per dag en ook nog eens erg wisselend!

De veilig geeft duidelijk aan voor wanneer de aanbieding geldt binnen die periode kun je zelf kiezen wanneer je gebruik wil maken van je gewonnen veiling. Hou jij van een beetje spanning en wil je zelf bepalen hoeveel jij betaald voor je vakantie dan is vakantieveilingen is voor jou!


Sunweb

Sunweb is ook een bekende reisaanbieder en heeft een groot assortiment in zowel wintersport als in zomervakanties. De Last-minutes vakanties zijn vakanties naar de zon. De aanbiedingen zijn misschien niet zo low budget als bij andere aanbieders in de lijst de meest aantrekkelijk last-minutes aanbieders. Maar de reizen die worden aangeboden zijn wel voortreffelijk en aantrekkelijk geprijsd.

De accommodaties zijn vaak 4 sterren of meer en zijn gelegen in echte vakantie gebieden en goed gelegen als het om het strand en het centrum gaat.

De website van Sunweb is zeer gebruiksvriendelijk en niet voor niets verkozen tot Beste Website van 2019 in de categorie reisorganisaties.


Suntip

Bij veel vakantiegangers is Suntip nog niet zo bekend. Dit is eigenlijk wel bijzonder met een groot aanbod van meer dan 4500 reizen vanuit Nederland en België naar de zon. Het aanbod bestaat uit pakketreizen van touroperators zoals TUI, Alltours etc.

Als het om Last-minutes vakanties gaat is Suntip ook een zeer goede en betrouwbare aanbieder een voordeel is dat je bij Suntip ook geen boekingskosten betaald wat bij enkele andere in de lijst hierboven wel het geval is.

Je hebt verschillende keuzes als het gaat om last-minutes vakanties. Naast de keuze zijn er ook 3 top last minutes aanbiedingen in zicht. Dit zijn aantrekkelijk last-minutes, naast de 3 top aanbiedingen zijn er nog veel meer leuke last-minutes.

Wil jij een leuke last-minute aanbieding laat je dan eens verrassen door Suntip.


Vergelijkbare berichten