Tokyo
Reisgidsen en vakantieboeken
Ramon Kuiters
Reisgidsen en vakantieboeken
01/27/2024
3 min

De top 4 van beste reisgidsen voor Tokyo 2024

01/27/2024
3 min

Toyko is niet alleen de hoofdstad van Japan maar ook de grootste stad ter wereld. Het bijzondere aan Tokyo is dat het geen echt centrum heeft maar bestaat uit verschillende wijken, dit maakt Tokyo ook zo leuk. Elke wijk heeft iets unieks en zijn eigen sfeer. Tokyo is ook een moderne stad met glinsterende wolkenkrabbers en een supersnelle bullet train. 

Ondanks dat Tokyo een hectische stad is, is de stad zeker de moeite waard om te bezoeken, dit komt ook door de vele bijzondere bezienswaardigheden en de vele mooie plekjes.

De reisgidsen op deze pagina vertellen je alles over Tokyo, maar ook over de mooiste plekjes en bezienswaardigheden. Om je een goed beeld te geven van de reisgidsen heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst.

De link van Bol.com geeft veel extra informatie over de reisgids waaronder de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je de reisgids over Tokyo snel en eenvoudig bestellen. 

Tip: 333 Travel is een uitstekende partner voor je reizen en rondreizen naar Japan! Bekijk het aanbod en laat je verrassen!

Capitool Reisgidsen Top 10 - Tokyo

Capitool Top 10 Tokyo

 • Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels
 • Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg
 • De schitterende foto’s brengen Tokyo tot leven
 • Compact formaat, ideaal om mee te nemen
 • Diverse wandelroutes leiden je door de leukste wijken van de stad

Top 10 Tokyo

De reisgids Capitool Top 10 Tokyo verrast je met top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Tokyo te doen is behandelen. Top 10 Tokyo bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes en welk hotel het beste is, en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de stad te bieden heeft.

Deze Top 10-gids verdeelt de stad in 6 gebieden:

 • Shinjuku
 • Ueono, Asakusa en Oshiage
 • Aoyama, Harajuka en Shibuya
 • Roppongi en Akasaka
 • Ginza
 • Centraal Tokyo

ANWB Extra - Tokyo

ANWB Extra reisgids Tokyo - Japan Ontdek Tokyo met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Tokyo! Tokyo is een wereldstad, maar maakt geen drukke indruk. Door de combinatie van oude tradities en high tech is de Japanse hoofdstad de perfecte bestemming voor een leuke citytrip. 

De compacte ANWB Extra reisgids Tokyo biedt naast diverse routes door de stad en veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je stedentrip niet mag missen. Ga verse sushi eten bij de Tsukiji Outside Market, bezoek de reuzenboeddha en het bamboebos bij Kamakura of woon een theeceremonie bij in de woonwijk Shirokanedai. 

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan.

Goud in Tokyo

Iedereen droomt zijn eigen beeld van Tokyo. Deze reisgids toont het ware gezicht van de meest waanzinnige en verrassendste hoofdstad ter wereld. Boordevol unieke weetjes en met een uitgebreide selectie geteste adressen van musea, restaurants en winkels. Een bijzondere reisgids voor een hyperkinetische stad van een schrijver met zelf een serieuze hoek af. Geert Dehertefelt is cabaretier en gepassioneerd Tokyotoerist. In deze stad vindt hij de inspiratie voor zijn teksten. Omdat hij zijn ervaring met zoveel mogelijk mensen wil delen, schreef hij in samenwerking met Tokyo.nl deze reisgids. Zijn advies: Creëer je eigen Tokyo!

Time to momo - Tokio

Met time to momo Tokio haal je alles uit je stedentrip! Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je. 

Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn-winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar de locals zelf graag komen. Met 6 verrassende routes door de verschillende wijken van Tokio kun je de stad in je eigen tempo ontdekken én de local lifestyle beleven. 

Inclusief: 

 • Alle belangrijke bezienswaardigheden 
 • Meer dan 250 adressen om te eten, drinken en shoppen 
 • Handige uitneembare stadsplattegrond én gratis kaart-app 
 • Leuke top 10-lijstjes

Reacties
Categorieën