De 7 beste EHBO sets voor op vakantie of bij dagjes weg

Een ongeluk zit in een klein hoekje, mijn vrouw zegt altijd beter mee verlegen dan om verlegen zitten. Zelf zegt ik altijd op vakantie wat we niet bij ons hebben kopen we wel, maar dit geldt niet voor een EHBO set ook wel EHBO kit genoemd.

In de auto zit altijd een EHBO koffer en als we zonder auto op vakantie gaan hebben we een klein setje mee. Vooral met een meisje van 7 kan er van alles gebeuren maar uiteraard ook bij volwassen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor vakanties maar ook bij een dagje uit zijn ongelukjes niet altijd te voorkomen.

Gelukkig is in Nederland de EHBO doorgaans goed geregeld, bij evenementen is er een EHBO post en ook bij dierentuinen, pretparken, musea, zwembaden, bezienswaardigheden, etc. is er vaak wel een EHBO post of een EHBO set aanwezig en een iemand die hierbij kan helpen.

Toch is het verstandig om zelf een setje bij je te hebben, dit neemt weinig ruimte in, je hebt namelijk al kleine EHBO sets voor de eerste nood en in de auto, camper, caravan en tent is ook altijd wel een plekje te vinden denk hierbij onder een zitting of in de kofferbak.

Voor deze pagina ben ik opzoek gegaan naar de 7 beste en handigste EHBO sets voor op vakantie en bij uitstapjes. De EHBO kits worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Voor extra informatie heb ik er een link van Bol.com aan toegevoegd. Uiteraard kun je ook via deze link de EHBO set makkelijk bestellen.

ReizenReizen

Verbanddoos auto – 32-delig – EHBO – Reisformaat compact

Compacte, maar goed gevulde EHBO kit verbanddoos om eerste hulp te kunnen verlenen bij een ongeval. Voldoende materialen en hulpmiddelen zijn aanwezig voor de meeste vormen van (basis)hulpverlening.

Voordelen:
✓ Nooit meer misgrijpen naar hulpmiddelen tijdens een noodgeval.
✓ In handige, compacte lichtgewicht opbergtas zodat je de EHBO set ook onderweg kunt nemen.
• Geschikt voor 1-2 personen
• Afmetingen koffer (gesloten) 12x9x6cm.

Toepassing: Een ongelukje is zo gebeurd. Of het nu thuis is of onderweg, je kunt met deze EHBO kit eerste hulp verlenen bij een klein, maar ook bij een iets serieuzer ongeluk. Deze First Aid Kit is geschikt voor één of twee personen en is 32-delig.

De inhoud van de set is samengesteld voor de meest voorkomende kleine verwondingen. Handig voor thuis, werk, op de boot, camping, voor in de auto, op de fiets of motor.

Inhoud:
– pleister op rol
– 10 losse pleisters
– 2 kompressen
– een schaar
– set kinderpleisters
– 2 gaasverbanden
– 6 veiligheidsspelden
– 1 pincet
– 1 mitella
– hechttape
– vingerpleister

Let op, het betreft hier een compacte ehbo set voor onderweg!


Comfort Aid verbanddoos – 41-delige EHBO-kit – voor thuis/auto/vakantie

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Daarom is een verbanddoos niet alleen onmisbaar in ieder huishouden, hij mag ook zeker niet ontbreken in de auto, caravan of reiskoffer. In deze royaal gevulde verbanddoos vind je alles wat je nodig kan hebben bij het verlenen van eerste hulp.

 • Inhoud Comfort Aid verbanddoos:
 • Afmetingen doos: 25,5 x 16 x 8 cm.
 • 1 hechtpleister (5 x 2,5 cm)
 • 14 pleisters (assorti)
 • 1 steriel drukverband (10 x 12 cm)
 • 2 steriele drukverbanden (10 x 8 cm)
 • 1 steriel kompres voor brandwonden (40 x 60 cm)
 • 1 steriel kompres voor brandwonden (60 x 80 cm)
 • 2 fixatieverbanden (4 m x 6 cm)
 • 3 fixatieverbanden (8 x 4 cm)
 • 1 drukverband (6 x 8 cm)
 • 1 nooddeken (210 x 160 cm)
 • 6 niet geweven steriele kompressen (10 x 10 cm)
 • 2 driehoeksverbanden
 • 2 reinigingsdoeken
 • 1 noodschaar
 • 2 paar wegwerphandschoenen
 • 1 EHBO boekje

Care Plus First Aid Kit Basic – EHBO-set – verbanddoos

De First Aid Kit Basic is geschikt is geschikt voor één of twee personen, bevat 30 items en weegt slechts 150 gram. De inhoud is optimaal samengesteld voor de meest voorkomende kleine verwondingen thuis en tijdens korte uitstapjes. Deze kleine ehbo-set kan eenvoudig met klittenband aan het stuur of een riem worden bevestigd.


EHBO-KIT MET PRAKTISCHE OPBERGTAS
De EHBO-sets van Care Plus zijn verpakt in een sterke nylon etui, waarin je je spullen handig kunt indelen. In deze sterke opbergtas kun je je eerste-hulp spullen netjes en veilig bewaren. De felrode kleur zorgt ervoor dat je je EHBO-doos gemakkelijk en snel kunt vinden. Elke set wordt geleverd inclusief inhoudsopgave in woord en beeld en de handige en waardevolle Care Plus First Aid Guide: 40 pagina’s vol nuttige informatie en tips van medische professionals. In de ruime etui is daarnaast nog genoeg ruimte voor je eigen medicijnen en extra accessoires.

INHOUD FIRST AID KIT BASIC
5 stuks Kompres 5×5 cm
1 stuks Hydrofiel windsel 5 cm x 4m
6 stuks Wondpleisters 19×38 mm
5 stuks Wondpleisters 25×72 mm
1 stuks Snelverband 12×12 cm
2 stuks Wondpleisters 60×10 0 mm
1 stuks Fixeertape rol 1,25 cm x 1 m
1 stuks Vinyl handschoenen (paar)
5 stuks Kompres 5×5 cm
1 stuks Eerste hulp schaar (klein)
1 stuks Pincet
4 stuks Alcoholdoekjes
1 stuks Veiligheidsspelden (6 stuks)
1 stuks Inhoudsoverzicht


EHBO kit – hard case – compact – 18 delig – reis set

Een first aid kit is misschien wel een van de belangrijkste basis dingen om thuis of op reis in bezit te hebben. Een ongeluk is namelijk zo gebeurd en kan zeer nare gevolgen hebben. Daarom wilt u graag goed voorbereid zijn op dit soort ongelukken. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw vakantie of zonder zorgen genieten van uw dag thuis.

 • Compact formaat
 • Stevige hardcase
 • Overzichtelijk ingedeeld

Afmetingen: 13 cm x 21 cm x 5,5 cm

Met de EHBO kit van Campingwise bent u voorbereid op elk mogelijk incident thuis, op het kantoor of onderweg. De inhoud van de EHBO kit is ideaal voor het verzorgen van pijn en zwellingen, maar ook sneeën, schrammen en verbrande huid. Door de vakjes in de EHBO kit is alle inhoud makkelijk op te bergen. Het is aangeraden om deze Eerste hulp emergency set in de auto te hebben. Denk ook aan vakanties, kamperen en outdoor avonturen.


Een first aid kit is een must have wanneer u op vakantie gaat. Daarom is de kit er zo op ontworpen dat er zo veel mogelijk in past maar dat de Kit toch lekker klein blijft. Zo is EHBO kit makkelijk mee te nemen en neemt hij niet veel ruimte in, in bijvoorbeeld uw rugtas, dashboard lade of in de kofferbak. Ook is de EHBO kit zelf iets steviger gemaakt zodat de inhoud onbeschadigd blijft.

 • Duurzaam, waterdicht, schokbestendig, hoogwaardige EVA, nylon materiaalhoes
 • Dankzij de volledig geopende ritssluiting van topkwaliteit kunt u de noodtas gemakkelijk openen
 • De felrode tas en het opvallende kruissymbool maken de set gemakkelijk te vinden in geval van nood
 • 18 items met een lange houdbaarheid en goed georganiseerd in de gaasvakken, je kunt er meer toevoegen

First aid kit – Pleisters, Dekens & Verband in één – Verbanddoos met 228 Items

Opzoek naar een complete verbanddoos? Met deze uitgebreide EHBO-Kit bent u overal ter wereld beschermd. Deze complete set is er voor u zodat u elk wondje kunt bestrijden, alle voorzorg pleisters inbegrepen. De tas is compact en de inhoud volledig compleet voor elke situatie. Alle materialen binnen de firstaid kit zijn super makkelijk te gebruiken!

Huisarts of toch liever zelf doen?

Stelt u zich eens voor, u heeft pijn of een zwelling opgelopen tijdens het sporten, of u bent gevallen van de fiets en bent nu eigenaar van een nare wond op uw knie, of u geniet van een heerlijke barbecue maar dit wordt verpest door een vervelende brandwond.
Breng deze rode huisarts lekker bij u thuis, dat scheelt uiteindelijk weer een ritje naar de dokter en u kunt voor iedereen zorgen mocht er iets gebeuren in uw omgeving.

Compacter dan de concurrent maar meer inhoud

Dit exemplaar heeft iets geweldigs voor u, dat is namelijk een uitgebreide set van maar liefst 228 items! Dat is ver uit het meest uitgebreid van alle EHBO setjes die te verkrijgen zijn.
Met deze geweldige first aid kit bent u elk wondje, schrammetje of pijntje een stapje voor. U heeft namelijk de wond binnen 1 minuut verzorgd en daarna kunt u weer verder met de planning van de dag.

Voordelen vergeleken andere kits?

 • Geschikt voor elk bedrijf
 • Past in elke auto, trein of vliegtuig
 • Makkelijk mee te nemen in de tas & koffer
 • Geen dokter of huisarts bezoek
 • Alle voorzorg in eigen hand
 • Geen onrust gevoel als uw kinderen buitenspelen
 • Overal ter wereld een veilig gevoel

Verbanddoos auto Internationaal (DIN 13164)

Productomschrijving
De Autoverbanddoos (model B) voldoet aan de DIN 13164 norm. Met deze verbanddoos, heeft u tijdens ongevallen onderweg, altijd de noodzakelijke EHBO materialen binnen handbereik. De houbaarheid is minimaal 5 jaar.

Producteigenschappen:

 • ABS Verbanddoos
 • Inhoud volgens DIN13164
 • Voorzien van 2 sluitclips
 • Afmeting: 26 x 17 x 8 cm

Inhoud
4 Wondpleisters 10 x 6 cm
2 Lange vingerpleisters
2 Vingertoppleisters
6 Pleisterstrips
1 Wonddoek 40 x 60 cm
1 Wonddoek 60 x 80 cm
2 Driekante doeken
1 Reddingsdeken
2 Paar vinyl handschoenen
1 Hechtpleister 500 x 2,5 cm
1 Gerold snelverband 6 x 8 cm
2 Gerolde snelverbanden 8 x 10 cm
1 Gerold snelverband 10 x 12 cm
2 Kompressen 10 x 10 cm
2 Elastische windsels 400 x 6 cm
3 Elastische windsels 400 x 8 cm
1 Verbandschaar
2 Huidreinigingsdoekjes
1 Eerste Hulp handleiding


EHBO verbandkoffer BHV (Oranje Kruis goedgekeurd)

Verbandkoffer gevuld met professionele verbandmaterialen nodig?.

Dan kunt u het beste deze verbandkoffer kopen welke gevuld is met A-kwaliteit verbandmateriaal!

De steriele verbandmaterialen in deze verbandkoffer zijn zelfs +/- 4 jaar houdbaar. Dit in tegenstelling tot andere merken verbandkoffers waarbij de houdbaarheid van deze steriele producten slechts 2 jaar is

De verbandkoffer wordt met een goedkeuringssticker en zelfs compleet geleverd met pluggen en schroeven waardoor u hem ook gemakkelijk en snel ophangt.

De verbandmaterialen zijn verdeelt over 2 grote compartimenten welke zijn voorzien van transparante afdekplaten zodat u na het openen van de verbandkoffer ziet waar de benodigde verbandmaterialen zich bevinden.

Eigenschappen van de verbandkoffer:

 • gemaakt van ABS kunststof hierdoor is de verbandkoffer stootvast en krasvrij
 • inclusief wandhouder en bevestigingsmateriaal
 • afmeting van de verbandkoffer 32 x 23 x 13 centimeter

De inhoud van de verbandkoffer:Inhoud
2 elastisch hydrofiel (6 cm x 4 m)
1 listerverbandschaar 14 cm
2 nitril handschoenen per paar verpakt
2 Non woven hechtstrips (3 x 75) mm à 5 stuks
1 splinterpincet 8 cm
2 ideaal windsel (6 cm x 5 m)
1 hechtpleister (2,5 cm x 5 m) EHBO
1 safe kiss beademingsdoekje
2 ideaal windsel (8 cm x 5 m)
1 reinigingsalcohol 30 ml
1 reddingsdeken goud/zilver
2 wondsnelverband (6 x 8 cm) gerold
2 wondsnelverband (10×12 cm) gerold
1 Stroomdiagram
4 gazen steriel (10 x 10 cm)
4 gazen steriel 1/16
5 niet verklevend wondcompres (10 x 10 cm)
1 verbanddoek A (60 x 80 cm) steriel
1 vingerbobs à 5 stuks
2 bandage zelfhechtend (8 cm x 4 m)
1 wondpleister textiel (6 x 10 cm)
1 assortiment wondpleister à 15 stuks


ReizenReizen

Vergelijkbare berichten