Uitgaan Salou
Spanje
Ramon Kuiters
Spanje
01/28/2024
3 min

Uitgaan in Salou! De 5 leukste plekken 2024

01/28/2024
3 min

Salou is een badplaats in Spanje op ongeveer 110 kilometer van Barcelona en zeer geliefd onder de Nederlandse Jongeren. De badplaats is zeer geschikt voor een zon, zee en strand vakantie en heeft een zeer bruisend uitgaansleven.

Een andere grote trekpleister in Salou is het Port Aventura-resort. Hier vind je 2 prachtige attractieparken en een waterpark. De attractieparken zijn Ferrariland en Attractiepark Port Aventura. Port Aventura heeft bijvoorbeeld 7 uitdagende achtbanen en Ferrari land, waar Ferrari uiteraard centraal staan heeft de hoogste achtbaan van Europa. Genoeg uitdagingen ook voor jongeren.

Het waterpark en de attractieparken is een leuke aanvulling voor de jongeren maar de meeste komen tot echt voor het uitgaansleven in Salou. Salou heeft diverse discotheken, bar en clubs. De 7 mooiste uitgaansgelegenheden heb ik op deze pagina voor jou op een rij gezet.

De uitgaansgelegenheden worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven wat jij kunt verwachten van de kroegen, clubs, cafés en discotheken.

Vakantie naar Salou

Salou is een echte jongeren bestemming de reisorganisaties naar Salou richten zich dan ook veel op low budget accommodaties en reizen. Vakantiediscounter is een echte prijsvechter en ook zeer aantrekkelijk als het gaat om jongerenreizen. Naast de aantrekkelijke prijs vind je hier ook zeer geschikte accommodaties voor een feestvakantie.

De goedkopere reizen met ook mooie accommodaties heb ik gevonden bij Prijsvrij.nl dus zeker een aanrader om hier ook te kijken als je op zoek bent naar low budget reizen naar Salou. Elke euro die je bespaart bij de reis kun je weer extra uitgeven in Salou.

Busstop Salou

Busstop is een zeer populaire bar en bestaat al sinds 1986, de bar vind je in het centrum van Salou aan een zijstraatje van de boulevard. Het publiek dat Busstop bezoekt komt uit diverse landen maar voornamelijk Nederlandse als Engelse jongeren. Op een gezellige avond zijn hier al snel 300 vakantiegangers aan het dansen en het drinken tot in de vroege uurtjes.

De muziek wat hier gedraaid wordt is voornamelijk Top 40 muziek, Dance en House. Een voordeel van Busstop is dat je hier een entree hoeft te betalen. Dit scheeltje toch weer een extra drankje

Discotheek Tropical Salou

Discotheek Tropical Salou is een grote discotheek met maar liefst 4 verdiepingen. Tropical is niet alleen een discotheek maar ook een restaurant. Om hier een feestje te vieren in de discotheek moet je hier wel entree betalen. Daarin tegen krijg je wel mooie optredens en shows. Tropical is een exclusieve en luxe club, de drankjes zijn hier over het algemeen ook iets duurder. Maar als je van een discotheek houdt en een leuke feestje raad ik je wel aan om toch minimaal 1x naar de Tropical te gaan.

Dat het gezellig is blijkt wel dat hier elk avond al snel meer dan 1000 gasten staan te dansen. Het publiek is heel divers, de feestgangers komen uit verschillende landen uit de wereld, dat maakt het misschien ook wel zo leuk.

Naast dat er binnen feest gevierd kan worden kan er ook een cocktail gedronken worden op het grote terras van Tropical Salou.

De Ski Hut Salou

De Ski Hut Salou is een tent waar je voornamelijk Nederlanders tegen komt die van feestmuziek houden. Dit feestcafé is echt een begrip in Salou en onder de Nederlanders en is hier al meer dan 15 jaar gevestigd. Midden in de zaak vind je een gouden kooi waar je niet alleen om heen kunt dansen maar ook er in. Regelmatig zijn hier optredens van bekende Nederlandse artiesten.

Ben jij in Salou en houdt jij wel van een Nederlandse feestje houdt dan zeker de agenda in de gaten wanneer er weer een leuke artiest komt zingen, een DJ optreden of wanneer er een andere leuke activiteit in de Ski hut is.

Op een gezellige en drukke avond vind je hier al snel 300 Nederlanders en enkele andere nationaliteiten een feestje vieren op de polonaise lopen.

Club Pacha Salou

Club Pacha is de grootste discotheek, maar helaas ligt de discotheek wel net iets buiten Salou. Vanuit Salou rijden er bussen naar Club Pacha en ook een taxi kan een goede optie zijn. Jongerenreizen organiseren ook regelmatig een avond naar Club Pacha.

Club Pacha Salou heeft 1 grote zaal en 4 kleinere zalen en heeft in totaal plaats voor 8000 feestgangers. Dit is niet alleen de grootste Discotheek van Salou maar ook de grootste Spanje. In de discotheek komen met grote regelmaat DJ´s en artiesten van wereld formaat. Ook worden hier licht en lasershows gehouden.

Je kunt gerust zeggen dat hier elke keer een groot feest wordt gegeven. Leuk is dat de discotheek ook een grote prachtige tuin heeft die zeer geschikt is om even bij te komen en te relaxen. Uiteraard niet te lang want dan mis je te veel van het feestje.

Flashback Salou

Club Flasback Salou is een oudje, deze club werd al geopend in 1969. Je vind hier 2 mooie zalen waar de muziekstijl elke avond varieert. In de club vind je in totaal 8 bars, waar je ondanks de drukte nooit zo heel lang hoeft te wachten voor dat jij een drankje kan bestellen en nuttigen.

Door de verschillende muziekstijlen die hier wordt gedraaid is het publiek ook zeer divers en afkomstig uit vrijwel alle werelddelen. Als jij een keer een feestje wil vieren houdt dan de agenda goed in de gaten zodat jij de avond kiest met het leukste thema feest en jouw favoriete muziekstijl.

Reacties
Categorieën