De 7 leukste sauna gadgets voor het ultieme wellness gevoel 2024

Steeds meer mensen hebben thuis een sauna om lekker te kunnen genieten en om te ontspannen. Maar wat is eigenlijk een sauna zonder gadgets? Gadgets zijn niet alleen leuk, maar kunnen ook nog erg handig zijn. Je kun de gadgets gebruiken bij jou thuis maar ook op vakantie.

Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan naar de 7 leukste, handigste, mooiste en beste gadgets. De gadgets voor in de sauna zijn leuk voor jezelf maar ook leuk om cadeau te geven aan de sauna liefhebber.

De sauna gadgets worden uitgebreid beschreven, om je een goed beeld te geven heb ik er een link van Bol.com aan toegevoegd. Deze link geeft extra informatie, ook kun je via deze link de gadgets eenvoudig bestellen.

Walra Hamamdoek Soft Cotton – 100×180 – 100% Katoen

De luxe Walra hamamdoek is van topkwaliteit en multifunctioneel. Praktisch door de royale afmeting 100×180 cm en lekker licht om mee te nemen in de koffer of strandtas.

De hamamdoek kan heerlijk om het lichaam gewikkeld worden en neemt goed vocht op door de binnen voering van badstof. De hamamdoek is verkrijgbaar in de moderne kleuren: wit, kiezelgrijs, roze, blauw, navy, antraciet en taupe.

  • Afmeting: 100×180 cm
  • 100% katoen
  •  Achterzijde van badstof

Walra gelooft in de kracht van zacht. Luxe binnen handbereik. Gun jezelf nét dat beetje extra. Het ultieme comfort in bed. Dit merk je in de hoogwaardige kwaliteit, de heerlijk zachte materialen, de verfijnde kleuren en prachtige dessins van de Walra collectie.

Een goede hamamdoek mag uiteraard niet ontbreken bij de sauna.


BrellaVio Complete Sauna Accessoires Set

Geniet jij er van om heerlijk te ontspannen in je sauna, alleen heb je het idee dat er iets mist? Met deze complete sauna accessoires set heb jij alles binnen handbereik om de ideale ambiance te creëren in jouw sauna! Ook leuk als cadeau

A+ kwaliteit dennenhout

De emmer en de lepel zijn gemaakt van hoogwaardig grenen dennenhout. Hierdoor zijn ze enorm duurzaam en zullen ze tot wel jaren meegaan. De inhoud van de inzetemmer is 4 liter, voldoende dus om een geruime tijd in de sauna te verblijven.

Hoelang ga jij in de sauna?

Op de zandloper kun jij aflezen hoelang je in de sauna zit. Te lang in de sauna kan slecht zijn voor de gezondheid. De zandloper mag daarom niet ontbreken in deze set. De zandloper heeft een looptijd van ± 15 minuten. Het is mogelijk dat dit iets afwijkt, alle zandlopers zijn namelijk handmatig gevuld.

Creëer jouw ideale ambiance

De thermometer geeft je een weergave van de actuele tempratuur in de sauna. Op de thermometer is ook een hygrometer te vinden. Deze hygrometer weergeeft de luchtvochtigheid in de sauna. Ontdek jouw favoriete klimaat en creëer dé ideale ambiance!

Loofah spons na afloop

Deze complete set bevat ook nog eens een Loofah spons. Deze natuurlijke spons gebruik je om je lichaam en gezicht na afloop te masseren en te scrubben onder de douche. Zo verwijder je dode huidcellen en stimuleer je een goede doorbloeding.

Inhoud set

• 1x Emmer + inzetemmer
• 1x Lepel
• 1x Zandloper
• 1x Thermometer/Hygrometer
• 1x Loofah spons


Sauna-opgiet, en stoombad aroma set

Maak kennis met de nieuwste aroma lijn van Alivida. Dit geconcentreerde aroma ondersteunt en verhoogt het effect van uw sauna of stoombad op basis van een verkwikkend effect en verbeterde circulatie.

5 flesjes van 100ml in mooie luxe verpakking.

Geuren:

  • Bamboe-citroengras
  • Fresh Pine Tree
  • Eucalyptus
  • Ice Mint
  • Lavendel

Halu Sauna kussen

Wat een genot, liggen op dit ergonomisch saunakussen
Dit saunakussen, ook wel Halu kussen is vervaardigd van speciaal saunageschikt hout, met 4 flexibele houten schijven.

Door de flexibiliteit van het kussen, vormen de 4 schijven zich perfect naar jouw hoofd.

Hierdoor lig je altijd comfortabel in de sauna.


Gedroogde berkentakken voor de sauna

Rento berken

Een Vihta is een natuurlijke manier om opgietwater te aromatiseren. De takken worden in een emmer water in de warme sauna geplaatst. Het opgietwater neemt hierdoor op natuurlijke wijze de aromaten op uit de takken. Het ge’vitha’liseerd water wordt gebruikt voor het opgieten van de oven en geeft een fijne berkengeur af.

De Vihta kan ook worden gebruikt als ‘gesel’roede. Het elkaar rustig slaan met de takkenbos stimuleerd de doorbloeding van de huid (overdrijf het niet).

De Vihtas worden in Finland geproduceerd, gedroogd en verpakt.


Sauna – Elf – Teerolie

In elke Finse sauna is en staat een sauna “elf” (kabouter).

Deze elfen beschermen de sauna en haar gebruikers.

De sauna elf heeft een traditionele “teer” geur (de geur van verbrand hout) .

Er zijn heel veel diverse figuren te koop in Finland.

De elf / kabouter is niet alleen een leuke object in de sauna maar heeft ook een functie


Sauna emmer, met lepel en 500 ML eucalyptus

Deze houten saunaemmer van Emendo is zeer praktisch in gebruik
De kunststof inzetbak zorgt ervoor dat de emmer niet lekt.

De houten lepel van 36cm heeft de ideale maat om goed gedoseerd het water op de hete saunakachel te gieten. Inhoud lepel is 150ml.

Geschenkpakket van Emendo, met de sauna emmer met bijpassende lepel en een fles van 500 ml eucalyptus geur.

Het ideale cadeau voor de sauna liefhebber.


Vergelijkbare berichten