Recreatiepark ’t Gelloo
Vakantieparken
Ramon Kuiters
Vakantieparken
01/29/2024
5 min

De 3 vakantieparken met een camping van Topparken 2024

01/29/2024
5 min

Vakantiepark keten Topparken heeft 12 prachtige Vakantieparken in Nederland. Waarvan de meeste parken zijn gelegen in Gelderland en de andere parken in het Zuid van Nederland. De ligging van de parken is één van de pluspunten maar met de accommodaties en de faciliteiten zijn ook zeker niks mis.

Naast de mogelijkheid om één van de mooie accommodaties te huren zijn er op 3 parken van Topparken ook mogelijk om met je eigen kampeerspullen te komen en een mooie ruime kampeerplaats te huren.

De 3 vakantieparken met een camping van Topparken worden hieronder uitgebreid beschreven. In de beschrijving is er aandacht voor de faciliteiten, voorzieningen, de kampeerplaatsen. de ligging, de accommodaties en de omgeving. Dit allemaal om je een goed beeld te geven van de vakantieparken.

Recreatiepark de Wielerbaan

In Wageningen is het Recreatiepark de Wielerbaan gelegen. Een leuk vakantiepark dat ook erg geschikt is voor de natuurliefhebber. Je kunt zowel genieten van de prachtige veluwe maar ook de Utrechtse Heuvelrug liggen binnen handbereik. Een stukje verder ligt de Betuwe zeer geschikt voor mooie fietstochten langs de fruitgaarden. Maar ook buiten de natuur is het genieten rondom Wageningen. Wageningen zelf is leuk maar dat geldt ook voor diverse plaatsen in de buurt. Wat ook niet ver weg ligt en leuk is met kinderen is het Ouwehands Dierenpark Rhenen en het Kröller Müller museum.

Het recreatiepark de Wielerbaan zelf is ook interessant het heeft goede voorzieningen en diverse faciliteiten. Wat dacht je van het buitenzwembad dat van mei t/m september is geopend. Geschikt voor baantjes zwemmen maar uiteraard ook een fijne speelplek voor de kinderen. Voor de jongste gasten is er een verwarmd kinderbad.

Buiten het zwembad is er ook nog veel te beleven zoals een leuke speeltuin met een klimkasteel en een kabelbaan. Op het sportveld kunnen de kinderen maar ook volwassenen hun energie goed kwijt. Op het park is het ook mogelijk om fietsen of een e-chopper te huren en de omgeving te verkennen dit is zeker de moeite waard. Een hapje eten kan ook zeker op het recreatiepark de Wielerbaan je vind hier een gezellig eetcafé met een terras.

Op het vakantiepark is er ook een mogelijkheid om een kampeerplaats te huren om met je eigen kampeerspullen te komen. Heb jij geen eigen kampeerspullen of wil je liever iets huren? Er zijn 4 prachtige verschillende soorten accommodaties voor maximaal 5 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden je comfort voor een onbezorgde vakantie.

Bekijk hier meer informatie over Topparken Wielerbaan en laat je verrassen

Résidence Valkenburg

Vlakbij het gezellige plaatsje Valkenburg, middenin het Geuldal vindt je résidence Valkenburg. Het vakantiepark résidence Valkenburg ligt in één van de mooiste vakantiegebieden van ons land. Niet alleen Valkenburg is een echte publiekstrekkers, met de cauberg, verschillende grotten een prachtige mijn en nog veel meer. Maar ook de omgeving heeft je veel te bieden zoals Vaals (het drielandenpunt), maar ook Maastricht is zeker de moeite waard. Met kinderen is een bezoek aan GaiaZOO een aanrader.

Het park is misschien nog wel in ontwikkeling maar aan faciliteiten en sfeer ontbreekt het zeker niet. Op het park vind je een heerlijk verwarmd buitenzwembad met een ligweide en een kinderbad. Voor de kinderen is er nog meer te doen dan alleen maar zwemmen er is een kinderclub die leuke activiteiten organiseert en uit speelmogelijkheden met een speeltuin en sportvelden.

Op het park vind je ook een zeer goed restaurant, waardoor jij het je zelf een keer makkelijk kunt maken en je lekker laten verwennen. Naast het restaurant is er ook een bar en snackbar te vinden op het park.

In totaal zijn er 8 verschillende type accommodaties van 4 tot 6 personen. Naast de standaard comfort vakantiewoningen waar het al aan niets ontbreekt heb je ook extra luxe accommodaties met een eigen sauna en nog veel meer.

Naast accommodaties heb je ook een mogelijkheid om op de camping te komen staan, Je kunt hier een mooie ruime kampeerplaats huren om met je eigen kampeerspullen te komen.

Bekijk hier meer informatie over Topparken vakantiepark Résidence en laat je verrassen

Recreatiepark ’t Gelloo

In het mooie Ede vind het recreatiepark 't Gelloo, dit vakantiepark van Topparken ligt in een prachtige omgeving met het Nationale Park de Hoge Veluwe om de hoek. De omgeving leent zich er goed voor mooie wandelingen en fietstochten. Maar ook buiten de natuur is het genieten in de regio. Je kunt Arnhem en Amersfoort snel bereiken. In beide plaatsen vind je een leuke dierentuin. Maar ook Apeldoorn kan een goede optie zijn met Paleis het Loo, de Apenheul en Koningin Julianatoren. Dit zijn maar een paar voorbeeld van alle mogelijkheden.

Op het recreatiepark ´t Gelloo is ook van alles te beleven voor jong en oud. Naast het verwarmde buitenzwembad kun je ook gebruik maken van het binnenzwembad ideaal bij minder mooi weer of in een koudere periode. Bij zowel het binnen- als bij het buitenzwembad vind je een speciaal bad voor de jongste gasten, zodat zij ook veilig kunnen spelen en spetteren.

De zwembaden zijn niet de enige faciliteiten op het vakantiepark, je vind hier ook een binnen- en een buitenspeeltuin. Voor de sportievelingen is er een multifunctioneel sportveld waar zowel gevoetbald, gebasketbald als andere sporten gespeeld kunnen worden.

Tijdens de schoolvakanties is er ook een animatie team aanwezig die diverse leuke activiteiten organiseert voor alle leeftijden, zodat vervelen wel heel lastig wordt. Na een leuke of een drukke dag kun jij het jezelf makkelijk maken door een hapje te eten in het restaurant of een lekkere snack op te halen en in je huisje nuttigen.

Naast het grote aanbod van verschillende accommodaties is er ook een mogelijkheid om hier te kamperen. Je kunt een mooie kampeerplaats huren en met je eigen kampeerspullen genieten van alle voorzieningen en faciliteiten op het park.

Geen eigen kampeerspullen, geen probleem de keuze is reuze als het gaat om de accommodaties naast een lodge tent vind je hier prachtige chalets voor maximaal 6 personen. Naast de standaard huisje die je al veel comfort bieden heb je ook speciale vakantie accommodaties en luxe verblijven zoals wellness huisjes. Ideaal als je voor de ontspannen na recreatiepark ´t Gelloo komt.

Bekijk hier meer informatie over Topparken Recreatiepark ´t Gelloo en laat je verrassen

Reacties
Categorieën