Thailand
Overige vakantie + Tips
Ramon Kuiters
Overige vakantie + Tips
01/26/2024
6 min

De 5 beste reisorganisaties voor je vakantie naar Thailand 2024

01/26/2024
6 min

Thailand is niet zonder reden een zeer populair vakantieland. Het land heeft je veel te bieden, het heeft vele bezienswaardigheden zowel op historische, culturele als natuurlijke bezienswaardigheden. Het reizen in het land gaat vrij eenvoudig, ondanks de grote afstanden. De stranden zijn paradijselijk. Ook niet onbelangrijk het land is goedkoop zeker vergeleken met Nederland. De reis is misschien wel iets duurder maar het leven zelf en de bezienswaardigheden daarin tegen zijn goed betaalbaar.

Thailand is zeer geschikt voor rondreizen je zit in een relatief korte tijd vele mooie plekjes en bezienswaardigheden. Er zijn diverse reisorganisaties die verschillende rondreizen of bouwstenen voor rondreizen aanbieden zodat jij zelf eenvoudig je eigen rondreis kan samenstellen.

Om je een beetje te helpen bij het kiezen van een goede reispartner voor Thailand heb ik de 5 beste reisorganisaties voor Thailand voor je op een rij gezet. De reisorganisaties worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven.

AsiaDirect 

Asiadirect is de specialist in individuele rondreizen en bouwstenen in Zuidoost-Azië. De reisorganisatie AsiaDirect kan gezien worden als een lokale organisatie en kent de regio goed en weet de mooiste plekjes (ook de onbekende pareltjes), Een ander groot voordeel zijn de scherpe prijzen en er wordt geen reserveringskosten in rekening gebracht.

AsiaDirect is al ruim 10 jaar actief en heeft duurzaamheid hoog in het vandaal staan en houdt hier ook zoveel mogelijk rekening mee. Het aanbod bestaat uit prachtige rondreizen die al samengesteld zijn voor jouw. Een andere specialiteit zijn de bouwstenen. Met de bouwstenen kun jij je eigen reis eenvoudig aanpassen en / of samenstellen. Je kunt met behulp van AsiaDirect je eigen droomreis reserveren met al je wensen is dat niet geweldig?

Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een heerlijk strandvakantie in Thailand, ook hier kan Asiadirect je mee helpen. Naast individuele rondreizen bied AsiaDirect ook 3 prachtig familiereizen aan. Thailand is ook zeer geschikt met kinderen.

Het aanbod van Individuele reizen is groot zeer groot kun je wel vaststellen met ruim 35 samengestelde reizen. De reis die er voor mij uitspringt is: 20-Daagse rondreis Best of Thailand. Je ziet in 20 dagen alle belangrijke hotspot en bezienswaardigheden in Thailand. De reis wordt ook niet voor niets aanbevolen.

Bekijk hier aanbod van Asiadirect voor Thailand

Djoser

Sinds haar eerste rondreis ruim 35 jaar geleden is Djoser uitgegroeid tot een specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke groepsreizen op diverse plekken te wereld. Ook in Thailand bied Djoser diverse reizen aan. Met 7 reizen is het aanbod misschien niet zo groot als bij andere aanbieders, Djoser is echt gericht op kwaliteit i.p.v. kwantiteit en dat is goed terug te zien.

Ook tijdens de reis zie je dit steeds terug je slaapt in goede hotels vaak voorzien van een zwembad, je reist met een kleinere groep in uitstekende busjes en een deskundige reisleiding.

De reis dit ik er boven uit vind springen is Thailand Noord & Zuid, deze reis is ook zeer geschikt voor families. Je komt op de mooiste plekjes van Noord & Zuid thailand. In 21 dagen zie je de verschillen tussen het noorden en het zuiden maar je komt ook bij de belangrijkste bezienswaardigheden en dat allemaal met een onbezorgde vakantie allemaal tot in de puntjes geregeld door Djoser.

Bekijk hier aanbod van Djoser reizen voor Thailand

Sawadee

Sawadee is de specialist als het gaat om avontuurlijke rondreizen en heeft fantastische en bijzondere reizen in het assortiment. In totaal worden er meer dan 250 reizen aangeboden, Als het om Thailand gaat vind je 13 prachtige reizen aangeboden door Sawadee. Het aanbod is misschien niet zo groot als bij sommige andere reisaanbieders maar de reizen die aangeboden worden zijn wel het neusje van de zalm.

De reizen van Sawadee zijn door deskundigde specialisten samen gesteld en er is tijdens de reis veel aandacht voor duurzaamheid. Ook is de individuele vrijheid tijdens de groepsreizen een belangrijk element die zorgt er voordat je ook zelf nog prachtige dingen kan ontdekken en bekijken.

In 2017 en 2018 heeft Sawadee niet voor niets de award gewonnen voor Nederlands beste Aanbieder van Avontuurlijke Reizen.

De Premium Reis Thailand en Laos is een voorbeeld van hoe mooi de reizen zijn van Sawadee. De Premium reis Thailand en Laos is één van de meeste exclusieve en complete reizen van dit moment als het om Thailand gaat. Het mooi van deze reis is ook dat je nog een aantal dagen kunt genieten van het prachtige Laos. Een prachtige vakantieland in opkomst met vele bijzondere bezienswaardigheden en een prachtige natuur.

Bekijk hier aanbod van Sawadee voor Thailand

TUI

TUI.nl is één van de bekendste reisorganisaties, naast een groot aanbod van hotels, hebben ze ook exclusief aanbod en eigen vliegtuigen om je snel en goedkoop op de bestemming te brengen. Het aanbod is heel divers van TUI van sportreizen tot christelijke reizen van wintersport tot verre bestemming maar ook voor hotels in Nederland kun je terecht bij TUI.

De website is zeer overzichtelijk dit maakt het reserveren online extra prettig. Ook wordt er veel informatie gegeven over de reis, en de bij de groepsreizen wordt het dagprogramma uitgebreid beschreven zodat je precies weet waar je aan toe bent en welke bezienswaardigheden je gaat bewonderen.

Als het om Thailand gaat heeft TUI ook een uitgebreid aanbod meer dan 40 reizen worden er aangeboden. Het aanbod is heel divers zoals een stedentrip Bangkok, een zeer luxe resort aan in een tropische en paradijselijke omgeving tot de mooiste groepsreizen. De ruime keuze zorgt er voor dat er voor iedereen wel een geschikt reis te boeken is met Tui.nl

De 15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand vind ik er boven uitspringen al zijn de resort ook wel zeer verleidelijk alleen je met een groepsreis veel meer van Thailand en het echte leven. Bij de 15 daagse rondreis kom je bij de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van het Zuiden van Thailand. Ook tijdens deze reis kom je op prachtige stranden om toch nog van de zon te kunnen genieten.

Bekijk hier aanbod van Tui Reizen voor Thailand

333 Travel

333 Travel is misschien niet bij iedereen bekend maar je spreekt hier wel over een specialist als het gaat om verre reizen. Met ruim een 9 als het gaat om klantentevredenheid kun je haast niet meer om 333 Travel heen.

De reizen worden door een deskundig team samengesteld, aan alles is gedacht als het gaat om de reis zo wordt je bijvoorbeeld vervoert met mini-busjes die voorzien zijn van Wifi (erg belangrijk tegenwoordig). Dit is maar 1 voorbeeld van je onbezorgde vakantiereis.

Maatwerk is ook een belangrijk onderdeel van 333 Travel zodat jij de reis van je dromen kan realiseren met behulp van 333 Travel. Het aanbod van de reizen ondanks dat 333 Travel veel aan maatwerk doet is enorm. Dit geldt ook zeker voor reizen naar Thailand.

Naast georganiseerde groepsreizen heb je ook een mogelijk om eenvoudig zelf je rondreis samen te stellen met de bouwstenen. Ook kun je makkelijk een auto huren zodat je op eigen houtje thailand kan verkennen. In combinatie met de bouwstenen kun je eenvoudig kiezen welke bezienswaardigheden jij wil bezoeken. Een rondreis met alle vrijheid van keuzes.

Ook is het mogelijk om een wintersport vakantie te reserveren via 333 Travel.

Het aanbod van Thailand doet je verbazen je ziet gelijk dat bijna alles mogelijk is met 333 Travel. van zonvakanties tot het boeken van losse hotels, excursies en hele rondreizen. Het aanbod van rondreizen die al samengesteld zijn voor jou is maar liefs meer dan 60 reizen.

Bekijk hier aanbod van  333 travel voor Thailand


Vakantie Thailand

Reacties
Categorieën