Snowtrex Logo
Wintersport
Ramon Kuiters
Wintersport
03/08/2024
7 min

De top 7 van de beste wintersport vakantie aanbieders 2024

03/08/2024
7 min

Voor veel mensen is de wintersport vakantie één van de belangrijkste en leukste vakanties van het jaar en leven hier bijna het hele jaar al naar uit. Als je op wintersport vakantie gaat wil je ook dat alles goed geregeld is en je in een prettige accommodatie verblijft. Je eigen keuze is hierbij belangrijk maar ook de reisaanbieder. 

Om te zorgen dat jij zorgeloos op vakantie kunt gaan en lekker kunt gaan genieten heb ik voor jou de 7 beste wintersport aanbieders van dit moment voor je op een rij gezet. De wintersport aanbieders worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven van de reisorganisatie of reisaanbieder. 

Bergsportreizen 

Bergsportreizen is de Specialist als het gaat om bergsport vakanties zowel in de zomer als in de winter. Voor elk seizoen is er een eigen en uniek aanbod van vakanties, activiteiten, workshops, trainingen en nog veel meer. 

In de winter zijn de reizen gebaseerd op de wintersport naast het toerskiën wordt er nog veel meer aangeboden zoals training voor de off-piste, sneeuwwandelingen van hut naar hut, ijsklimmen maar ook workshops zoals lawinekunde. 

In de zomer is het aanbod zeer divers van Alpiene tochten tot sportklimmen. Welke reizen ook zeer interessant zijn, zijn de bergwandelingen, de basiskampen en trails. In de zomer worden er ook diverse workshops gegeven zoals: bergwandelen, klettersteig, GPS, en weerkunde. 

Een groot voordeel van Bergsportreizen dat er een aanbod is voor iedereen, of je voor het eerst iets doet, of al jaren ervaring hebt. Voor elk niveau zijn er reizen, voor de beginners zijn er ook trainingen en workshops zodat jij de vaardigheden snel onder knie krijgt. 

De meeste reizen en activiteiten zijn in groepsverband met het samenstellen van de groep wordt indien mogelijk rekeningen gehouden met de leeftijd en uiteraard de ervaring. Zodat de actieve vakanties met Bergsportreizen voor iedereen leuk zijn . 

Bekijk hier het aanbod van Bergsport Reizen en laat je verrassen

SnowTrex

Snowtrex wordt gezien als één van de beste aanbieders van wintersport reizen die komt ook omdat SnowTrex 2.500 hotels appartementen in 500 plaatsen in hun aanbod hebben. De wintersport reizen zijn inclusief skipas, beste prijs en sneeuwgarantie.

Voor gezinnen met kinderen is er vaak hoge kinderkortingen waardoor de reis vaak aantrekkelijk wordt. Daarnaast is de mogelijkheid om veel extra bij te boeken en te reserveren denk hierbij aan skilessen, verzekeringen maar ook materiaalhuur. Ook niet onbelangrijk en ideaal is de gratis mogelijkheid van omboeken en annuleren. 

De 500 plaatsen waar de accommodaties liggen die Snowtrex aanbied zijn in verschillende landen waaronder Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit zijn alle landen want er worden ook wintersport reizen aangeboden buiten Europa

Het grote aanbod en de uitstekende service maakt het heel aantrekkelijk om te reserveren bij Snowtrex als het om de volgende wintersport vakantie gaat. 

Bekijk hier het aanbod van Snowtrex en laat je verrassen

De Jong Intra 

De Jong Intra heeft een enorm aanbod van reizen voor eigen vervoer maar ook bus-, trein- en vliegreizen. Zowel voor de wintersport vakanties als voor de zomervakanties. Misschien denk je niet meteen aan de Jong Intra als het gaat om wintersport vakanties maar de Jong Intra is al jaren één van beter aanbieders van wintersport reizen naar o.a Oostenrijk, Italië, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen en Frankrijk. 

Het aanbod is niet alleen groot als het om landen gaat maar ook als het gaat om de wintersport plaatsen en accommodaties. Een ander groot voordeel is dat de prijzen scherp zijn geprijsd. 

Je hebt ook veel mogelijkheden als het gaat om het vervoer naar de wintersport gebieden, er zijn dus meer mogelijkheden bij de Jong Intra dan alleen wintersport reizen met eigen vervoer. Ook ideaal is dat je alles naar wens kunt reserveren denk hierbij aan skipassen, skimateriaal en eventuele skilessen. Het aanbod wil nog wel eens wisselen bij bestemming. 

Kortom de Jong Intra is een uitstekende partner als het om wintersport vakanties gaat naar de populairst wintersportlanden. 

Bekijk hier het aanbod van De Jong Intra reizen en laat je verrassen

Tui Reizen

Tui Reizen is niet meer weg te denken als het gaat om vakanties. Als jij een weekend weg wil of een reis van je dromen wil maken Tui Reizen heeft altijd een mooi en aantrekkelijk aanbod. Dit geldt ook zeker als je op zoek bent naar een actieve vakantie. Tui Reizen heeft naast sportvakanties zoals wieltochten, marathons, fiets en wandelvakanties ook een zeer groot aanbod in excursies. 

Als jij bijvoorbeeld zon, zee, strand en actieve vakanties wil combineren zit je ook goed bij Tui reizen. Tui Reizen die op heel veel bestemmingen diverse excursies aan. Veel van deze excursies zijn actieve of sportieve activiteiten. De activiteiten zijn heel divers, dit heeft ook zeker met het land en de bestemming zelf te maken van Duiken tot jungletochten en nog veel meer. 

Dit geldt niet alleen voor de zomerreizen wat Tui heeft ook een geweldig aanbod als het gaat om wintersport vakanties. Zoals je van Tui gewend bent is het aanbod weer groot en is er veel te kiezen bij de bekende wintersport bestemmingen en landen. De meeste van de wintersport vakanties worden aangeboden inclusief een skipas dus daar hoeft jij je niet meer druk om te maken. Ski´s of snowboards onderbinden en je kunt gaan. 

Het aanbod van accommodaties is groot en divers denk hierbij aan appartementen en hotel van low-budget tot zeer luxe. Dit alles maakt Tui een zeer geschikt partner voor je wintersport vakanties. 

Een groot voordeel van Tui Reizen is dat het eigen vliegtuigen heeft en op veel plekken zijn reisbegeleiders ter plaatse. Dit is ideaal voor het boeken van excursies maar ook bij problemen en vragen. 

Bekijk hier het aanbod van Tui en laat je verrassen

Summit travel 

Summit travel is de specialist in skivakanties naar Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Frankrijk. Het onderscheid zich met speciale skivakanties zoals groepsreizen, ski safari, shortski en nog veel meer. 

Via de website van Summit Travel kun jij eenvoudig je reis boeken en dit wat helemaal prettig is dat de prijzen van Summit Travel scherp en aantrekkelijk zijn. Naast groepsreizen zoals hierboven vermeldt worden er ook reizen aangeboden voor individuele, partners of gezinnen. 

Bij het boeken van de reis kun je ook skipassen. skihuur. skilessen en vervoeren selecteren en uitzoeken zodat jij op jouw locatie alleen nog maar zelf naar beneden of te skiën de rest kan bijna allemaal geregeld worden door Summit Travel. 

Door de kennis van de skigebieden en de vele ervaring in Wintersport vakanties is er een prachtig en uitstekend aanbod samengesteld waar jij de mooiste wintersport die aan jouw wensen voldoet kan uitzoeken en reserveren. 

Bekijk hier het aanbod van Summit Travel en laat je verrassen

Interhome 

Interhome is één van de grootste en interessantste aanbieden van vakantiehuizen. Met meer dan 50 jaar ervaring en in 28 landen actief. Het aanbod is bijna 40.000 vakantiehuizen en accommodaties. Van kleine appartementen tot kastelen, van blokhutten op unieke locatie tot luxe appartementen in het centrum. Het moet wel gek zijn als je bij Interhome niet een geschikte vakantie woning vind. 

Je vind hier vakantiewoningen voor de zomer maar ook vakantiehuizen die zeer geschikt zijn in de winter. Je vind namelijk vele vakantiewoningen in de mooiste wintersport gebieden. Ook in de wintersport gebieden is de keuze reuze. 

Interhome heeft een duidelijk en overzichtelijk website waar jij eenvoudig jouw gewenste vakantiewoning kan reserveren. 

Bekijk hier het aanbod van Interhome en laat je verrassen

Sunweb 

Bij Sunweb denk je meteen aan de zon en de zomervakantie niet waar? Maar wist je dat Sunweb niet alleen een groot assortiment heeft als het gaat om zomervakantie maar ook een zeer aantrekkelijk aanbod heeft voor de wintersport vakanties. 

Naast de standaard wintersport landen zoals Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland vind je bij Sunweb ook wintersport reizen naar Noorwegen, Zweden en Andorra. Het aanbod van reizen als het om de wintersport gaat is heel divers van low-budget tot luxe wintersport reizen, maar ook zeer aantrekkelijk last-minutes reizen. 

Sunweb is niet alleen één van de bekendste reisaanbieders maar heeft ook een zeer gebruiksvriendelijke website waar het boeken van een reis zeer eenvoudig is. In 2019 is Sunweb niet voor niets verkozen tot beste website van 2019 in de categorie reisorganisaties. 

Bekijk hier het aanbod van Sunweb en laat je verrassen


Reacties
Categorieën