Lodge Mistique
Vakantieparken
Ramon Kuiters
Vakantieparken
01/22/2024
4 min

De 4 prachtige lodges van vakantiepark De Lochemse Berg 2024

01/22/2024
4 min

De Lochemse Berg is gelegen in Lochem, Lochem is een leuk stadje in de Gelderse Achterhoek. De omgeving leent zich perfect voor wandelingen en fietstochten. In de omgeving vind je prachtige bossen, weilanden, oude boerderijen en riviertjes die het fietsen en wandelen extra leuk maakt. 

Naast de outdoor activiteiten is er ook veel te zien en te beleven in de omgeving zoals landgoederen, kastelen, leuke dorpen en steden. Zutphen, Deventer en Doetinchem zijn goede voorbeelden. 

Niet alleen de omgeving heeft je veel te bieden ook het vakantiepark mag er zeker zijn. Vakantiepark De Lochemse Berg is een uitstekende keuze als je van de natuur rust en luxe houdt. Het vakantiepark zelf heeft niet veel faciliteiten wel is er een receptie en een aantal speeltuinen voor de kinderen. 

Het grote pluspunt buiten de ligging zijn de prachtige accommodaties, in totaal zijn er 4 verschillende soorten lodges, de lodges / accommodaties worden hieronder uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. 

Goed om te weten is dat het vakantiepark op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum van Lochem is gelegen waar je alle voorzieningen vind voor een onvergetelijke vakantie. 

[[Showindex]]

Lodge Mistique (3 personen)

Comfortabele 3-persoons lodge met groene tuin op het zuid-westen, gelegen aan een waterpartij. 

De lichte woonkamer beschikt over een sfeervolle zithoek met televisie en een ruime eettafel met uitzicht over het water. De moderne keuken is onder andere voorzien van een magnetron, vaatwasser en Nespresso koffiemachine. U vindt twee slaapkamers waarvan een royale 2-persoons slaapkamer met kastenwand en een slaapkamer met een 1-persoons bed. De nette badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en toilet.

Vanuit de woonkamer opent u de schuifpui naar de zonnige veranda aan het water, voorzien van tuinset. Deze vakantiewoning heeft een woonoppervlakte van circa 50 m2. In de tuin vindt u een eigen opbergschuurtje voor uw fietsen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Laat je verrassen en bekijk hier Lodge Mistique


Lodge Grand Modern (4 personen)

Luxe 4-persoons lodge gelegen in een hoek bij de entree van het park. De ligging aan het water biedt een mooi uitzicht.Twee slaapkamers en moderne open keuken.

De lodge Grand Modern beschikt over een ruime, lichte woonkamer met comfortabele zithoek, televisie en eettafel. De moderne, open keuken is onder andere voorzien van een combi magnetron, vaatwasser en Nespresso koffiemachine. U vindt twee slaapkamers waarvan een royale 2-persoons slaapkamer met kastenwand en een slaapkamer met twee 1-persoons bedden. De nette badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en toilet.

Vanuit de woonkamer opent u de schuifpui naar de ruime tuin aan het water, voorzien van tuinset. De inpandige berging is voorzien van een was- en droogcombinatie.
Deze vakantiewoning heeft een woonoppervlakte van circa 60 m2. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Laat je verrassen en bekijk hier Lodge Grand Modern


Terras Lodge (4 personen)

Luxe 4-persoons lodge met overdekt terras gelegen in een hoek bij de entree van het park.

De Terras Lodge beschikt over een ruime, lichte woonkamer met comfortabele zithoek, televisie en eettafel. De moderne, open keuken is onder andere voorzien van een combi magnetron, vaatwasser en Nespresso koffiemachine. U vindt twee slaapkamers waarvan een royale 2-persoons slaapkamer en een slaapkamer met twee 1-persoons bedden. De nette badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en toilet.

Vanuit de woonkamer opent u de schuifpui naar de ruime tuin voorzien van tuinset.
De inpandige berging is voorzien van een was- en droogcombinatie.
Deze vakantiewoning heeft een woonoppervlakte van circa 60 m2. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Laat je verrassen en bekijk hier Terras Lodge


Lodge Mistique (4 personen)

Comfortabele 4-persoons lodge met groene tuin op het zuid-westen, gelegen aan een waterpartij. De ideale basis voor een fietsvakantie in de Achterhoek!

De lichte woonkamer beschikt over een sfeervolle zithoek met televisie en een ruime eettafel met uitzicht over het water. De moderne keuken is onder andere voorzien van een magnetron, vaatwasser en Nespresso koffiemachine. U vindt twee slaapkamers waarvan een royale 2-persoons slaapkamer met kastenwand en een slaapkamer met een 2-persoons bed. De nette badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en toilet.

Vanuit de woonkamer opent u de schuifpui naar de zonnige veranda aan het water, voorzien van tuinset. De pergola wordt op zonnige dagen overdekt door de parasol, zodat u heerlijk in de schaduw kunt zitten op uw eigen veranda. Deze vakantiewoning heeft een woonoppervlakte van circa 50 m2. In de tuin vindt u een eigen opbergschuurtje voor uw fietsen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Laat je verrassen en bekijk hier Lodgem Mistique

Reacties
Categorieën