K3 Chalet
Vakantieparken
Ramon Kuiters
Vakantieparken
01/29/2024
3 min

De 4 prachtige thema chalets in Plopsa Village 2024

01/29/2024
3 min

In het uiterst westelijke puntje van de Belgische Kust is Plopsa Village gelegen dit is een prachtige vernieuwde camping met vele mogelijkheden. Het ligt vlak naast Plopsaland de Panne en Plopsaqua de Panne. Wist ie dat Plopsa Village ook bij vlakke Vlaamse landen en het grootste Bos en duinreserveet van de Panne is gelegen? Vanaf Plopsa Village kun je de omgeving ook eer goed verkennen de leuke badplaatsen, Frankrijk en de steden zoals Brugge en Kortrijk.

Op de vernieuwde Plopsa Village is bijna alles vernieuwd dit geldt voor de faciliteiten maar ook de kamperplaatsen en de huur accommodaties. Qua Faciliteiten vind je hier een nieuw receptiegebouw, een speeltuin voor uren plezier, een pentanquebaan en een beach volley terrein. Op het hele terrein in er een WiFi beschikbaar. Qua kampeer voorzieningen kun je gebruik maken van een vernieuwd sanitair en een wassette maar ook lozingsplaats en een watertank vulling mogelijkheid.

SInds april 2023 kun je ook accommodaties huren namelijk themachalets. In totaal zijn er 4 verschillende soorten thema chalets. De Thema Chalets worden hieronder uitgebreid beschreven. Zoals je van Plopsa kunt verwachten Chalets in het thema van de superhelden van Studio 100.

Bekijk hier de prachtige thema chalets en meer informatie over Plopsa Village

Plop Chalet

Het Plop Chalet is echt leuk voor de Kabouter Plop fan. Je kunt slapen in echt plopperdeplop chalet. Het chalet is zeer geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen het is voor zien van een stapelbed en een 2 persoonsbed. Uiteraard is er ook een woonkamer, keuken, en een badkamer. Het leuke chalet bied je veel comfort met veel Plop details, waardoor het echt als een woning van Kabouter Plop voelt.

Bumba Chalet

De Bumba fan kan nu slapen in een echt Bumba Chalet, Waar niet alleen Bumba veelvulidg aanwezig is. Alles in het chalet doet je denken aan Bumba en zijn vriendjes. Het chalet is zeer geschikt voor een gezin met maximaal 2 kinderen. Het chalet heeft 2 slaapkamers 1 met een stapelbed en 1 slaapkmer met een tweepersoonsbed. Je hebt een woonkamer met een open keuken en een badkamer. Het chalet bied je veel comfort en is van alle gemakken voorzien.

Bekijk hier de prachtige thema chalets en meer informatie over Plopsa Village

K3 Chalet

Alle K3 fans opgelet, je kunt vanaf kun slapen in een echt K3 Chalet. Het chalet ziet er niet alleen prachtig uit maar heeft ook vele elementen die je meteen aan K3 doet denken waaronder een aantal foto´s. Het chalet is geschikt voor een gezin voor maximaal 4 personen. Naast een slaapkamer met een tweepersoonsbed heb je ook een slaapkamer met een stapelbed. De woonkamer en de open keuken bieden je veel comfort. Ook de badkamer is voorzien van alle gemakken voor een heerlijke vakantie.

Samson & Marie Caravan

Wauw een Samson en Marie Caravan is dit niet helemaal geweldig? Ik dacht van wel. Alle aan de caravan doet je aan Samson en Marie denken. De caravan is voorzien van een stapelbed en een tweepersoonbed.

Gasten van de Samson & Marie Caravan kunnen gebruik maken van de moderne sanitaire voorzieningen op Plopsa Village.

Bekijk hier de prachtige thema chalets en meer informatie over Plopsa Village


Reacties
Categorieën