Dominicaanse Republiek
Reisgidsen en vakantieboeken
Ramon Kuiters
Reisgidsen en vakantieboeken
01/29/2024
3 min

De top 5 van de beste reisgidsen voor de Dominicaanse Republiek 2024

01/29/2024
3 min

De Dominicaanse Republiek is een land op het eiland Hispaniola, in het Caraïbisch gebied. Het grootste gedeelte van het eiland behoort tot de Dominicaanse Republiek het andere gedeelte van het eiland in het westen behoort tot Haïti. 

De Dominicaanse Republiek is een zeer veelzijdig land en zeer geschikt voor je één van je vakanties. Het land heeft niet alleen prachtige hagelwitte stranden met wuivende palmbomen maar ook bergen, watervallen een bijzondere en exotische flora en fauna maar ook een zeer interessante cultuur.

Als jij meer wilt te weten komen over de Dominicaanse Republiek of je goed voor wilt bereiden voor je vakantie raad ik je één van de 5 prachtige reisgidsen aan over de Dominicaanse Republiek. 

De reisgidsen worden uitgebreid beschreven en naast een boekomschrijving vind je hier ook een link van Bol.com. De link geeft extra informatie over de reisgids en via de link kun jij het boek eenvoudig en snel bestellen. 

Tip: Vakantiediscounter.nl is een uitstekende partner als het gaat om reizen en vakanties naar de Dominicaanse Republiek met meer dan 100 aantrekkelijke reizen! 

ANWB extra - Dominicaanse Republiek

Met de ANWB Extra reisgids Dominicaanse Republiek heeft u een handzame reisgezel. "Slenter door het historische centrum van Santo Domingo, vaar door het Nationaal Park Los Haïtises of ervaar het ¿bacardigevoel¿ op het schiereiland Samaná.¿ In de reisgids Dominicaanse Republiek staat actuele informatie over de bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB redactie heeft in deze reisgids Dominicaanse Republiek een selectie gemaakt van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Dominicaanse Republiek.

Merian live - Dominicaanse Republiek

Een reisgids met veel informatie over o.a.: 

  • De stranden 
  • Excursies 
  • Bezienswaardigheden 
  • Eten en Drinken 
  • Uitgangsleven 
  • Overnachtingen 
  • Wandelingen

Marco Polo Reisgids Dominicaanse Republiek

Marco Polo reisgids, met tips van kenners. De tips zijn heel divers en erg bruikbaar, dit maakt de gids ook ideaal voor het plannen en het voorbereiden van je reis. Maar de reisgids is ook goed te gebruiken tijdens je reis / vakantie in de Dominicaanse Republiek. 

Dominicaanse Republiek

De laatste tien jaar heeft de Dominicaanse Republiek zich ontwikkeld tot de voornaamste vakantiebestemming van Europeanen in het Caribische gebied. Dat heeft het land te danken aan zijn exotische stranden, die zich kunnen meten met de mooiste Spaanse costas, aan zijn hotels die vaak niet onderdoen voor die aan de Riviera, en aan bezienswaardigheden die minstens zo interessant zijn als die in Toscaanse of Franse vestingstadjes. Voor liefhebbers van zon, zee, strand en de opzewepende klanken van de merengue zijn er volop mogelijkheden. Toch zou het jammer zijn als het bij die ervaring bleef. Het land en de mensen hebben zo veel meer te bieden dan je in de nabije omgeveing vn je hotel aantreft. De kleurrijke historie, waarin legendarische conquistadores, vrje slaven en andere avonturiers hun rol speelden, de gevarieerde cultuur, en de ronduit fantastische natuur maken de Dominicaanse Republiek tot de veelzijdige reisbestemming die het nu is.

Wat & Hoe reisgids Dominicaanse Republiek

WAT & HOE DOMINICAANSE REPUBLIEK vertelt u waar u moet zijn. Hier vindt u het allerbeste van het land in perfect geplande dagen bijeengebracht. Daarnaast vindt u allerlei wetenswaardigheden over de leukste plekjes, de beroemdste bezienswaardigheden en andere niet te missen zaken - wát u moet zien, hóe u het moet zien en hoe u ellenlange wachtrijen voorkomt. Een geslaagde reis gaat ook over eten en drinken, winkelen en uitgaan. In deze gids vindt u de beste adressen - laat u verrassen door de excellente keuze van deskundigen.

Reacties
Categorieën