|

Tripper, de 7 beste deals voor uitstapjes 2023

Al enkele jaren maken wij regelmatig gebruik van Tripper. De eerste keer was ik wel wat terughoudend en argwanend. Vooral omdat je vele kortingswebsites regelmatig langs ziet komen bij opgelicht en andere vergelijkbare programma’s en websites.

Maar toen ik na het kopen van de ticket met een fikse korting zonder problemen het park binnen kwam was ik om. Sindsdien kijken we vaak eerst op tripper of er een leuk goedkoop dagje weg mogelijk is met een fikse korting.

Deze pagina besteed in aan tripper, je leest alles over tripper, een review, mijn ervaringen en van anderen en de 7 beste deals van dit moment.

Wat is tripper?

Tripper is een website van Tripper B.V. uit Leiderdorp, die leuke deals voor goede aantrekkelijke prijzen aanbied. De deals die Tripper aanbied zijn deals voor pretparken, dierentuinen, restaurants, shows, evenementen, overnachten, activiteiten en nog veel meer. Naast vermaak worden er ook regelmatig producten en diensten aangeboden zoals de wasstraat.

Het aanbod is zeer wisselend en nog steeds groeiend. Het doel van Tripper is dat je een goede deal kunt scoren zonder hier veel te veel voor te betalen.

Tripper werkt met grote bedrijven en organisaties. Het aanbod is wisselend, maar partners waar ze al jaren mee samen werken zijn onder andere:

De producten die worden aangeboden zijn ook van bekende merken.

Het grote voordeel van tripper is dat je zeer eenvoudig tickets en producten kunt bestellen zonder extra kosten te maken. Waardoor je deal ook echt interesant is. Er worden grote kortingen gegeven op de normale verkoopprijs of ticketsprijs. Dit kan wel oplopen tot 50% van de normale prijs.

De 7 beste deals van Tripper.nl

Hieronder vind je de beste deals op het moment van de laatste update. Omdat het assortiment regelmatig wisselt, update wij de 7 beste deals ook regelmatig, zodat deze altijd up to date zou zijn. Mocht er toch er actie afgelopen zijn geef het ons door en wij passen de top 7 gelijk aan.

Bij de beste deals hebben wij gekeken naar de ticketprijs, de korting, het park of de activiteit en of het een goede prijs is ook ten opzichte van de concurrentie, zodat je ook echt een goede deal sluit.

Het bestellen van de kaarten gaat zeer eenvoudig, je koopt het gewenste aantallen tickets via de website en deze ontvangt je na de betaling vrijwel direct in je mailbox. Bij de entree laat jij je toegangskaart scannen. Deze kun je uitprinten maar ook vanaf je telefoon laten scannen. Eenvoudiger en makkelijker kan haast niet.

Geen extra kosten maar wel veel korting!

De 7 beste deals van Tripper

Attractiepark Duinrell Wassenaar

Attractie park Duinrell Wassenaar staat voor bekend om het tikibad en dan voornamelijk de spectaculaire glijbanen. Maar Duinrell is zoveel meer dan alleen het zwembad. Het heeft meer dan 40 attracties, diverse shows en niet te vergeten een meet en greet met Rick de Kikker.

Er zijn attracties voor jong en oud zodat iedereen zich uitermate goed kan vermaken met een dagje Duinrell. Je hebt bijvoorbeeld Wonderland met attracties voor de allerkleinsten en voor de mensen met stalen zenuwen de spectaculaire achtbaan Falcon.

Hierin ga je loodrecht 22 meter omhoog en in een kaarsrechte duikvlucht weer naar beneden gevolgd door een looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten. Uiteraard ontbreekt het water ook niet zoals in de water achtbaan.

Nu met Tripper kun je extra goedkoop naar binnen zodat jou dag extra leuk wordt. Het bestellen gaat zeer eenvoudig via de website.


GaiaZOO

Persoonlijk vinden wij die één van de mooiste dierentuinen met een heerlijke sfeer en een ruime habitat voor de dieren.

Deze prachtige dierentuin in Zuid-Limburg heeft meer dan 150 verschillende diersoorten waaronder: Leeuwen, giraffen, gorilla’s, neushoorns en flamingo’s en nog veel meer.

GaiaZOO heeft bijzondere verblijven zoals het Flamingo|Volière, waar meer dan 400 grote flamingo’s samenleven met verschillende andere bijzondere Afrikaanse vogels. Je vindt hier de grootste flamingo kolonie binnen een Europese dierentuin.

In Pampa & Patagonië, ontdek je de magie van Zuid-Amerika waar je slingerapen en de geelborst capucijnapen tussen de boomtoppen van het Amazone-regenwoud ziet slingeren.

limburgHUIS maak je kennis met bijzondere Limburgse diersoorten zoals vuursalamanders, eikelmuizen en boomkikkers.

Ieder gebied heeft een eigen speelgelegenheid voor de kids, waaronder DinoDome: het grootste indoor dino-speelparadijs van Europa.

Een dag vermaken is geen enkel probleem en met Tripper kun je ook nog eens voordelig naar binnen. Voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder hebben al een ticket voor € 13,50.


Movie Park Germany

Ooit was de kreet net over de grens bij Oberhausen (Botrop). Movie Park Germany zelf ben ik er een aantal keer geweest al wel een tijde geleden. Het park het als thema films en filmhelden en alles wat er mee te maken heeft.

Het park heeft meer dan 40 attracties met attracties voor jong en oud. Naast attracties zijn er ook shows en natuurlijk je favoriete filmhelden.

In 2021 viert Move Park Germany haar 25e verjaardag en heeft al nieuwtje de een familieachtbaan, geïnspireerd op de glorieuze filmstudio’s in Californië, neemt de gasten mee op een tot 60 km/u spannende Hollywood studiotour met verschillende sets en scènes. Geluid en speciale effecten, twee versnellingen vooruit en achteruit, en een 360 graden draaiend platform zorgen voor een immense ervaring met multimedia-elementen

Kinderen kunnen zich uitleven in het PAW Patrol themagebied “Adventure Bay”. Hier kunnen jonge en oude fans van de populaire tv-serie de wereld van hun hondenhelden van dichtbij meebeleven. Drie getrouw ontworpen familieattracties waaronder de nieuwste attractie “Skye’s High Flyer” en de bekende PAW Patrol commandotoren brengen de kinderserie tot leven in het grootste nickaloadeon land van Europa.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke en uitdagende attracties zoals de diverse achtbanen waaronder de Star Trek™: Operation enterprise en de houten achtbaan

Misschien wel de mooiste tijd van het jaar is tijdens de Halloween. Dan is het één groot spookhuis met 280 monsters, talrijke horrorhuizen en speciale scare zones.


Plopsaland De Panne

Plopsaland de Panne, ligt dichtbij de Belgische kust en de Franse grens. Het park heeft int totaal 50 mooie attracties binnen en buiten. Waaronder de spectaculaire The Ride to Happiness by Tomorrowland! De allereerste extreme spinning coaster in Europa.

Voor de allerkleinsten is er ook zeer veel te beleven. Buiten vind je onder andere de K3 Roller Skater, de Konijntjes en de spannende Wickie The Battle. Ook bij slecht weer kunnen de kleinste zich niet vervelen met de 10 attractie in het overdekte Mayaland met bijvoorbeeld een boottocht door het bos van Plop.

Ook voor de oudere kinderen en de volwassen kinderen is er voldoende te beleven. Wat dacht je van een een avontuurlijke rit in de gloednieuwe DinoSplash, je gaat door het prehistorisch landschap met levensechte, bewegende dinosaurussen en kolkende vulkanen.

De achtbaan Heidi The Ride gaat zeventig kilometer per uur je raast over een houten achtbaan. In de Anubis The Ride vlieg je in slecht 2 seconde van nul maar 90 kilometer per uur. Maar ook de Supersplash. Uiteraard is er nog veel meer spektakel te vinden in Plopsaland de Panne.

Met Tripper heb je het voordeel dat je ook nog eens voordelig naar binnen kunt. waarom zou je meer betalen als het niet nodig is? Plopsaland de panne ligt niet dichtbij de Nederlands grens goed te combineren als je op vakantie bent in België of Noord-Frankrijk. Maar ook goed te combineren met een hotel overnachting.


Walibi Belgium

Walibi Belguim zoals de naam al doet vermoeden ligt ook dit park in Belgie. Het park is zeer geschikt voor waaghalzen en sensatie zoekers.

In totaal vind je 42 top attracties voor jong en oud. Je vind hier onder andere de rollercoaster Kondaa. De langste, hoogste en snelste achtbaan van de Benelux. Uiteraard vind je hier veel meer achtbanen zoals de Cobra, waar je zowel voorwaarts en achterwaarts racet over de baan. Maar ook de kinderachtbaan Fun Pilot is een echte aanrader.

Walibi Belgium is een echte aanrader het park is niet voor niets al 5 jaar op rij uitgeroepen tot beste pretpark van Beglië.

Walibi Belgium is gelegen in Wavre iets onder Brussel. Het is goed te combineren met een vakantie in de Ardennen bijvoorbeeld. Maar je kunt uiteraard ook vanuit Nederland hierna toe dan zou ik het zelf combineren met een hotel overnachting. Ibis Wavre is een echte aanrader.

Met de tickets via Tripper kun je iedergeval geld besparen het zou niet genoeg zijn voor een overnachting maar alle beetje helpen.


Attractiepark DippieDoe

DippieDoe, is een prachtig groot in- & outdoor speelpark in het Noord Brabantse Best. Het park is uitermate geschikt voor kinderen t/m 13 jaar. In dit leuke speelpark vind je ruim 25 attracties. Waaronder 2 toffe achtbanen.

Uiteraard ontbreekt het ook niet aan speeltoestellen. De kinderen kunnen zich perfect uitleven in het Angrybirds speeltuin gedeelte waar ze kunnen schommelen, glijden en klimmen. \Ook voor de allerkleinste is er genoeg te beleven en te spelen zoals in de softplay hoek of de speelhaven. Uiteraard is er ook een ballenbak.

Misschien lijkt 25 attracties niet veel maar je kinderen zullen zich geen moment vervelen.

Ben je uitgespeeld maar is de dag nog niet om? (ik kan het em niet voorstellen) maak dan gratis gebruik van het strandpark Aquabest. Met het tonen van je entree ticket kun je dezelfde dag gratis naar binnen.

Met Tripper kun je voor nog geen € 10,- al naar binnen is dat geen goede deal?


Attractiepark de Waarbeek

Attractiepark Waarbeek ligt in Hengelo Overijssel. In mijn kinder jaren kwam ik hier minimaal 1x per jaar. Dichtbij huis en ook nog eens goed betaalbaar.

Dat het goed betaalbaar is nog steeds het geval. Tegenwoordig is het zelfs een All-in Park geworden naast de attracties kun je ook onbeperkt nuttigen van fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs

Je zou haast al alleen voor de snacks en het ijs naar het park komen. Maar het zou zonde zijn als je niet gaat genieten van de meer dan 30 attracties. in het park. Veel nostalgische attracties die draaien op groene energie. Waaronder de oudse nog werkende stalen achterbaan ter wereld. (waar ik vroeger geen genoeg van kreeg)

Maar ook de Tea Cups, de botsauto’s de zweefmolen en de andere attracties zijn erg leuk en de moeite waard. Als je even rustig wil genieten van live entertainment zit je ook goedi n de Waarbeek. Hier treed Kabouter Moespot, Twekky & Postbode Pelle in het nieuwe theater regelmatig op.

 Misschien het allerleukste is nog wel dat je met Tripper goedkoop een dagje kun genieten van de Waarbeek.


Review en ervaringen met Tripper!

Mijn persoonlijk ervaringen zijn positief, ook als je op de reviews en ervaringen site kijkt zijn de scores boven gemiddeld. Toch kan ik mij voorstellen dat er achterdocht aanwezig kan zijn.

Waarom de tickets zo goedkoop zijn en Tripper kan blijven bestaan. De kans is groot dat Tripper een x aantal tickets voor een bepaalde prijs heeft ingekocht en deze met winst doorverkoopt aan ons. Om met een provisie / commissie werkt per verkocht ticket of artikel.

Kortom vraagt niet hoe het kan maar profiteer ervan.

De website is zeer overzichtelijk met een leuk aanbod misschien niet de grootste attractieparken en dierentuin van Nederland maar wel een aanbod met hoge kortingen van leuke parken in Nederland, België en Duitsland. Het kan ook een moment opname zin omdat er in het verleden wel korting acties zijn geweest met de Efteling en Burgers Zoo weet ik uit ervaring.

Kijk dus regelmatig op Tripper of er een leuke deal te sluiten is voor jou. Persoonlijk vind ik de producten overbodig, richt je liever op dagjes weg, vakanties, uitjes etc. Voor de producten heb je al websites genoeg met aantrekkelijke aanbiedingen.

Staat er op dit moment niet het park tussen waar jij heen wilt, meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de aantrekkelijkste en de laatste deals. De aanmelding is uiteraard gratis.

Vergelijkbare berichten