|

De 7 leukste reisdagboeken voor jezelf of om cadeau te geven.

Tegenwoordig wordt social media vaak gebruikt om je vakantie ervaringen te delen, de mooie plek aan het strand, of een avondje stappen met je nieuwe vrienden. Maar waarom zou je dit met iedereen delen als je het ook gewoon kan bijhouden in een reisdagboek?

Het reisdagboek is een leuke herinnering voor jezelf, om later nog eens na te genieten van jouw vakantie. Uiteraard kun je ook trots jouw verhalen en hoogtepunten delen met dierbaren. Een reisdagboek zorgt ook tevens voor ontspanning na een drukke dag met veel indrukken. Je kunt op deze manier alles van je afschrijven.

Een reisdagboek is een leuk cadeau voor jezelf, maar ook een zeer geschikt cadeau voor iemand anders. Bijvoorbeeld voor iemand jarig is, tijdens de feestdagen, als iemand een lange reis gaat maken zoals backpacken of een wereldreis.

Op deze pagina vind de 7 leukste, mooiste, en handigste reisdagboeken. De reisdagboeken worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Aan de beschrijving is een link van Bol.com toegevoegd. Deze link geeft veel extra informatie zoals de waardering en de recensies van de gebruikers. Uiteraard kun je het reisdagboek ook eenvoudig bestellen via deze link.

ReizenReizen

Travel reisdagboek

Schrijf alles op wat je onderweg tegenkomt.

In Travel Reisdagboek vind je tevens belangrijke adressen en andere tips, zoals checklist, tijdtabel, kaarten, talen en munteenheden, de adressen en telefoonnummers van de Nederlandse en Belgische ambassades.

Een must voor elke reiziger, jong of oud!

Een prachtig gebonden boekje met handige magneetsluiting.


A-Journal My Travel Journal – blauw – elastiek – insteekenvelop

Het travelbook voor alle mooie verhalen, herinneringen, tips en nog veel meer. Met handige envelope voor alle tickets, bonnetjes en krabbels.

Een travelbook om al die fantastische herinneringen van je reis in op te schrijven. Maar ook voor het plannen van nieuwe reizen en weekendjes weg.


Om alle tips die je hoort en leest te verzamelen, thuis of onderweg. Verder is er volop ruimte om foto’s en andere ‘souvenirs’ in te plakken.

En niet te vergeten een praktische envelop om al je tickets, bonnetjes en krabbeltjes te bewaren.


Reisdagboek

Het reisdagboek heeft een nieuw jasje gekregen. Een handig notitieboek met nuttige informatie voor onderweg. Altijd gemakkelijk, ook voor een kort tripje of een vakantie in eigen land.

Specificaties:

 • 96 pagina’s.
 • Gelinieerde pagina’s
 • Personalia
 • Reisplanner
 • Verblijfadressn
 • Waardepapieren
 • Uitgegeven cheques
 • Uitgaven
 • Ambassades
 • Bellen vanuit Nederland
 • Tijdzones
 • Bellen naar Nederland
 • Munteenheden en talen
 • Adressen
 • Notities
 • Kaarten: Europa, Afrika en Midden-Oosten, Azië en Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika,
 • Naslagwerken

Wonderlust – Inspirerend travel Journal – voor, tijdens en na je reis

Wonderlust van Merel Stegeman is een anders-dan-anders traveljournal! De focus ligt niet zozeer op het vastleggen van waar je bent en wat je doet, maar meer op het ontdekken van wat die reiservaringen met jou doen.

Met inspirerende vragen vooraf, tijdens en ná je reis kom je erachter wat je beweegt, waar je blij van wordt, en welke inzichten je na je reis wilt blijven toepassen. Op je terugreis is je rugzak dus nog gevulder, doordat je niet alleen de wonderlijke wereld om je heen, maar ook je eigen wonderlijke wereld beter hebt leren kennen. Prachtig met de hand vormgegeven.

Het ideale cadeau voor iedere backpacker, wereldreiziger, verwonderaar, en bijna-student die eerst nog een tussenjaar doet!


Deltas Paperstore: Mijn Reisdagboek

Leg je unieke reisverhalen en -ervaringen vast in dit dagboek. Door zijn handige compacte vorm kun je het gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Behalve je reisverslagen kun je ook praktische zaken noteren, zoals contactgegevens van mensen die je ontmoet of een overzicht van je uitgaven. Zo houd je alle informatie per reis netjes bij elkaar.

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: unisex
Materiaal: papier, karton
Afmetingen: 18,6 x 13,6 x 1,4 cm (L x B x H)
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 160
Bindwijze: hardcover
Gewicht: 278 gram


Travel Journal – Reisdagboek 

Wil jij later terugkijken op de mooie herinneringen van jouw vakanties en reizen?
Gebruik dan nu dit reisdagboek om je daarbij te helpen!

Handige afstreeplijstjes: In het reisdagboek zijn voor iedere reis handige to-do lijstjes en inpaklijstjes te vinden.

Overzichtelijke planners: In de travel journal zijn er overzichtelijke planners verwerkt om geboekte vluchten of overige reserveringen duidelijk weer te geven.

Dagelijkse avonturen: Er is meer dan genoeg ruimte om de dagelijkse avonturen, tijdens je reis, te beschrijven op verschillende manieren in dit reisdagboek.

Verstevigde pagina’s: Dit reisdagboek is voorzien van verstevigde pagina’s zodat het boekje geschikt is om mee te nemen in je reiskoffer.

Gebruik nu deze travel journal en vergeet nooit meer die leuke herinneringen van jouw vakanties en reizen!


Vakantie dagboek

In dit mooie invulboek kun je al je vakantieverhalen, leuke herinneringen en weetjes van je vakantie in bij houden. Per vakantie kun je 12 pagina’s invullen, daarna worden de pagina’s herhaald. Maak je een langere reis of wil je meer opschrijven? Geen probleem, schrijf gewoon verder!

Het boekje bevat een aantal pagina’s met vragen. Bijvoorbeeld over de reis, de muziek die je meeneemt, de boeken die je wil lezen, de plekken die je hebt bezocht, je favoriete adresjes, enzovoort. Maar er is ook genoeg ruimte voor je eigen vakantieverhalen!


Het formaat is A5 (21cmx14,8cm) en het boekje heeft 88 pagina’s (incl voor- en achterkant). De producten van Zoedt zijn basic en eigenzinnig en door Zoedt ontworpen.


ReizenReizen

Vergelijkbare berichten